Danske Kinesiologer - Foreningen

Danske Kinesiologer - Foreningen


Kinesiologi er et nyere begreb indenfor behandlingsverdenen og det er ikke noget der stammer fra Kina, selvom man kunne have en tendens til at tro det. Der er dog lidt asiatisk islæt i behandlingsformen, da det er en kombination af den østlige teori om kroppens energibaner, samt den vestlige viden om anatomi og fysiologi.

Faktisk er det opstået i 1960’erne i USA, hvor en kiropraktor ved navn George Goodheart fandt frem til at man kunne påvirke akupunkturpunkterne på kroppens energibaner og derved ramme de dele af kroppen, som denne meridian (energibane) førte til.

Teknikken bruges ikke kun på mennesker, men også på dyr, som har muskelproblemer eller andre skavanker, der kan rettes op på med tryk og påvirkninger de rette steder.

En metode der bruges i alle kinesiologiske retninger er muskeltesten. Denne test viser hvor problemet ligger hos patienten, så man kan arbejde med det problemramte område. Kinesiologen spørger ind til hvor patienten føler ubehag. Herefter trykkes på musklen, som afgiver en reaktion. Alt efter reaktionen vurderer kinesiologen hvilken sammenhæng og årsag der er til lidelsen.

Der forskes en del i Kinesiologi da de gode resultater har en positiv effekt på de mange patienter.

Der er mange sundhedsfagligt uddannede, som vælger at studere til kinesiolog, så de kan specialisere sig i kroppens energibaner og forstå mennesket på en helt ny måde.

Foreningen for Danske Kinesiologer holder jævnligt arrangementer fordelt over hele landet. Som studerende er det også muligt at melde sig ind i foreningen, hvilket giver dig en masse fordele, da du kan få del i det online debatforum der er på en lukket Facebookgruppe, samt stille alle de spørgsmål du ønsker til de praktiserende kinesiologer.

Desuden får du hjælp til information om klinikstart, helseprodukter og gældende lovgivning.

Læs mere om kinesiologiuddannelsen her eller udfyld nedenstående formular for at blive kontaktet af en uddannelsesvejleder.
Adresse

Myntevej 22,
8722 Hedensted


Kontakt info

Tlf: 23 43 36 62
E-mail: sekretariat@kinesiologi.dk


Åbningstider

Træffetid torsdag 18-19 eller læg en besked.


Uddannelser

Kinesiolog


Website

Danske Kinesiologer - Foreningen's websiteDanske Kinesiologer - Foreningen
Danske Kinesiologer - Foreningen
Danske Kinesiologer - Foreningen
Danske Kinesiologer - Foreningen