Capri Pizza & Kebab


Søger du en restaurant som byder på et stort udvalg af forskellige retter, som du både kan nyde hos dem eller tage med hjem som take away for at nyde? Så er Capri Pizza og Kebab netop stedet for dig. Capri Pizza & Kebab i Aalborg er beliggende på adressen Nørre Tranders Vej 99 i centrum af byen, hvor du kan komme et smut forbi til en god bid mad.

Hps Capri Pizza & Kebab tilbyder de dig et stort udvalg af forskellige retter på deres menu. Her er det ikke blot pizza og kebab, som menuen byder på, selvom navnet måske indikere noget andet. På menuen finder du blandt andet specialiteter som stjerneskud, klassikere som pizzaer, menuer, nuggets, durum, pitabrød, pitabrød, sandwich, pastaretter, grillmad og salater. Så hvad end du til en snasket pizza og trænger til noget usundt, eller måske mere prøver at holde den slanke linie, så har du mulighed for at enten tage en pizza med ekstra snask eller måske en salat til dig, som ikke ønsker fast food.

Pizzeriaet har åbent alle dage fra 16.00 til 21.00, så du har rig mulighed for at tage et smut forbi stedet, hvornår end du har tid. Hvad end det er en søndag aften du har lyst til en pizza eller en tirsdag eftermiddag, så har du mulighed for at komme forbi pizzariaet eller få leveret take away.

Hvis du og dine studiekammerater søger et godt pizzaria i Aalborg, hvor I enten kan vælge at spise i restauranten eller få maden leveret hjem, så er Capri Pizza & Kebab et oplagt valg. Deres gode service, centrale placering og gode pizzaer gør det helt klart besøget værd. Læs mere på deres hjemmeside hvis du ønsker mere information omkring pizzariaet, og hvad du kan få at spise på menukortet.
Adresse

Nørre Tranders Vej 99
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 11 08


Åbningstider

Alle dage: 16.00 - 21.00


Website

http://www.capripizza.dk