Café Luna

Café Luna


Café Luna er en utrolig lækker café, som ligger i hjertet af Aalborg. De tilbyder alt lige fra brunch, sandwich, supper, burgere til salater og mexicanske pandekager. I Caféen går de meget op i, at smagen og kvaliteten er i top, og derfor bruger de ekstra tid på at udvælge de helt rigtig produkter og råvarer.
Caféen er en meget hyggelig en af slagsen, og du vil hurtigt føle dig hjemme, og hvor stilen er inspireret af boheme.   
Det er et meget velbesøgt sted i Aalborg, og de ved derfor, hvordan de bedst servicerer sine gæster. De har altid kunden i centrum, og du vil derfor aldrig mangle noget. Tjenerne er meget venlige og smilende, og du vil derfor opnå en stor kundetilfredshed.

Spis dig godt mæt hos Café Luna

Hos Café Luna kan du vælge mellem mange lækre retter.
Hver dag fra 11 – 14 kan du bestille deres brunch, hvoraf der er tre forskellige at vælge imellem. De tre forskellige brunchmenuer indeholder en menu med kød, en til vegetarer og en til veganer. Du skal derfor ikke bekymre dig for, at du som veganer eller vegetarer ikke bliver taget hensyn til, for det er der allerede gjort på forhånd, og det understreger, at Café Luna er for alle.
Til frokost, der varer fra 11 – 16, kan du bl.a. vælge mellem sandwich, salater eller håndmadder.
Fra 11 – 21.30 kan du bl.a. bestille deres enormt lækre burgere, supper eller tortilla Wraps.
Hele dagen kan du også lige krydre dine retter med en snack som forret, hvor du kan få alt lige fra nachos og bruschetta til humus og en snackkurv.
Som en god afslutning på dit besøg hos Café Luna, kan du også bestille en af deres lækre desserter såsom pandekager, chokoladekage eller hjemmelavet is.
Hvis du har brug for en god kop kaffe, er du kommet til det rigtige sted, da kaffen altid er friskmalet på deres egen kaffemølle flere gange om dagen.
Der er altså stor garanti for, at du bliver mæt, når du vælger at spise her, og så er det endda til studievenlige priser.

Hos Café Luna får du en rigtig god og hyggelig oplevelse med dine venner eller familie, så vi kan klart anbefale dig at tage derhen. Book allerede et bord i dag!
Adresse

Boulevarden 38
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 13 22 75
E-mail: kontakt@cafe-luna.dk


Åbningstider

Mandag: 11.00 - 22.00
Tirsdag - torsdag: 11.00 - 23.00
Fredag: 11.00 - 00.00
Lørdag: 10.00 - 00.00
Søndag: 11.00 - 22.00


Website

Café Luna's websiteCafé Luna
Café Luna
Café Luna
Café Luna