Cafe Bord 1


Cafe Bord 1 er en hyggelig cafe med beliggenhed i Aalborg Storcenter. Helt konkret finder du derfor Cafe Bord 1 i Aalborg Storcenter på Hobrovej 452. Besøg den hyggelige café, hvis du alligevel har planer om at besøge Aalborg Storcenter. 

I caféen serveres der bl.a. et bredt udvalg af forskellige burgere, sandwiches, smørrebrød, salater og snacks. Du kan nyde din mad i den hyggelig café, men du har også mulighed for at bestille din mad “to go”, hvis du er på farten. Derudover bliver der hele dagen serveret en række varme retter. Med andre ord besøger du ved et besøg på Cafe Bord 1 en klassisk café med klassiske caféretter, som de fleste har kendskab til. Er du interesseret i at læse mere om menukortet, kan du finde det på caféens egen hjemmeside.

Følg med på Instagram, hvis du er interesseret i seneste nyt fra Cafe Bord 1.

Stedet kan skabe rammerne for en lille pause fra shoppingturen i Aalborg Storcenter. Det er en lille oase i det ellers travle shoppingcenter, og det venlige personale vil sørge for, at din caféoplevelse bliver god. Her kan du lade dine batterier op, inden du shopper videre i de mange butikker, som storcenteret har at byde på.
Adresse

Hobrovej 452
9200 Aalborg SV


Kontakt info

Telefon: 98 18 53 22
E-mail: annemette@cafebord1.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00


Website

Cafe Bord 1's website