Burger Boom - Aalborg


Er du til saftige burgere, hvor konceptet er simpelt, og råvarerne så vidt som muligt er lokale? Så kan det være, at Burger Boom er noget for dig dig. Burger Boom har restauranter i Randers, Aarhus samt Aalborg. Du finder Burger Boom i Aalborg på Vesterbro 64. 

I 2017 slog Burger Boom sine døre op for første gang, og har siden da serveret saftigere burgere for glade og sultne gæster. Konceptet bag burgerrestauranten bygger på, at tilbehøret i deres burgere skal være simpel, men uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Derfor finder du også primært økologiske grøntsager i din burger. Ejerne af Burger Boom har været i restaurationsbranchen i over 25 år, og ved derfor godt, hvad der skal til for at kreere de bedste burgere.

Når du spiser hos Burger Boom, kan du være sikker på, at der ved tilberedning er tænkt over hver enkelt detalje. De fleste af råvarerne er så vidt som muligt lokale, og kødet kommer fra fritgående skovkvæg i Nationalparken Mols Bjerge. Endvidere har Burger Boom to konkrete mærkesager, nemlig “fra jord til bord” konceptet og, at Burger Boom er REFOOD-mærket. Burgerrestauranten bestræber sig på et “jord til bord” koncept, fordi de ønsker, at deres gæster skal have velsmagende mad, der er lavet af lokale råvarer uden tilsætningsstoffer. REFOOD-mærket indebærer, at burgerrestauranten går ind i kampen mod madspild. Derfor sender Burger Boom deres madrester samt olie til genanvendelse. Herefter bruges madresterne og olien til biogas, gødning og biodiesel. Med et besøg på Burger Boom, vil du derfor ikke kun få en god portion mad, men også have god samvittighed over at vide sikker på, at hele konceptet bag burgerrestauranten er gennemtænkt fra ende til anden.

Hvis vi kigger på menukortet, så er der ingen tvivl om, at Burger Boom har et lækkert udvalg. Der er derfor næsten garanti for, at du kan finde en burger eller to, der falder i din smag. I restauranten kan du bestille alt fra den klassiske hamburger, cheeseburger til en saftig veggieburger, hvis du er vegetar. På hjemmesiden kan du læse lidt mere om de enkelte burgere på menuen. For at fuldende madoplevelsen kan du tilføje et portion crispy fries til din ordre. 

Vil du vide mere? Så kan du både følge med på Facebook, men også på burgerrestaurantens Instagram-profil. Her gemmer der sig mange lækre billeder af de saftige burgere. Burger Boom har desuden en konkurrence kørende hver måned, som måske er noget for dig! Du kan se mere om konkurrencen på burgerrestaurantens egen hjemmeside.

Er du til saftige burgere? Og betyder konceptet bag også noget for dig? Så er Burger Boom et godt bud på en burgerrestaurant, som du skal besøge, når du er i Aalborg. Priserne er SU-venlige, og burgerne er juicy. Det er et oplagt sted at besøge, hvis du trænger til en god portion mad efter en lang dag på studiet.




Adresse

Vesterbro 64
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 87 10 20 80


Åbningstider

Alle dage: 11.00 - 21.00


Website

Burger Boom - Aalborg's website