Brasserie & Restaurant NO76

Brasserie & Restaurant NO76


Ved Stranden 7-9 i Aalborg ligger Brasserie & Restaurant NO76 - en historie om kærlighed. Brasserie & Restaurant NO76 er dannet på baggrund af en historie om at turde udleve drømmen, og om at omsætte drømme til virkelighed.

Her er der budt indenfor til hygge og en dejlig gastronomisk oplevelse i form af kreativ og ærlig mad og vine leveret fra Kongelig Hofleverandør Kjær og Sommerfeldt. Restauranten er i to etager, hvorfra der i den ene er udsyn til et åbent køkken, så du kan følge med, når kokken tilbereder maden.

Det er dog ikke ‘bare’ et brasserie og en restaurant. Der er også muligt at tage et smut forbi for at nyde en dejlig, varm kop kaffe eller måske et godt glas vin med vennerne.

Lad Brasserie & Restaurant NO76 stå for din fest

Du kan trygt overlade ansvaret for din kommende fest til Brasserie & Restaurant NO76. Her bliver der gjort alt for, at din festlige lejlighed bliver en uforglemmelig oplevelse. Du og dine gæster vil blive betjent af et smilende serveringspersonale i hyggelige samt intime lokaler. Bordene bliver dækket i elegant stil, og du er altid velkommen til at komme og se restauranten inden festen.

Vil du i stedet gerne afholde din fest derhjemme men ønsker maden leveret, er det også noget, Brasserie & Restaurant NO76 tager sig af, og vinen kan også leveres sammen med, så den gastronomiske oplevelse fuldendes - til en favorabel pris.

Når du holder din fest derhjemme, og Brasserie & Restaurant NO76 leverer maden, er der også mulighed for, at en kok samt serveringspersonale kommer ud til festen i nogle timer og sørger for, at maden bliver anrettet og serveret. Så kan du trygt læne dig tilbage og nyde din fest sammen med din familie og dine venner.

Take Away
Brasserie & Restaurant NO76 tilbyder også Take Away i Aalborg til 79 kroner pr. kuvert. Take Away kan bestilles onsdag til lørdag en halv time før afhentning.
Adresse

ved Stranden 7-9
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 7027 7676
E-Mail: Post@no76.dk


Åbningstider

Tirsdag - Lørdag: 17.00 – 22.00


Website

Brasserie & Restaurant NO76's websiteBrasserie & Restaurant NO76
Brasserie & Restaurant NO76
Brasserie & Restaurant NO76
Brasserie & Restaurant NO76