Bornefelt-Massage & Terapi

Bornefelt-Massage & Terapi


Oplev det intense og behagelige ved healing. Her bliver du hjulpet godt videre i en travl og stresset hverdag og får ny appetit på at klare dagligdagens strabadser.

Bornefelt Massage er er stedet hvor du, din krop og dit sind altid er i fokus. Bornefelt Massage tilbyder som navnet antyder, massage i en lang række afskygninger. Oplev traditionel Helkropsmassage, Coaching og massage serier, Triggerpunkt massage, Kvik-op-massage, afspændingsmassage og meget mere.

Hos Bornefelt Massage finder du ejerne Gregor Bornefelt og Anya Madsen, som sørger for at du efter endt behandling har fået lindring og hjælp til dine lidelser. Gregor har mit sit omfattende arbejde med healing, og terapeutisk uddannelse en helt unik egenskab til at se mennesket i sin helhed - en helhed, hvor krop og sjæl hænger sammen.

I hans arbejde er det disse egenskaber der sørger for, at du som klient opnår den absolut bedste behandling. Dine grænser og værdier bliver altid respekteret, det er vigtigt du føler dig tryg under din behandling hos Gregor. Uanset hvilken behandling der passer til dine behov, vil du altid opleve en behagelig balance mellem krop og sjæl.

Grogor udtaler: ”Bornefelt-massage er en virksomhed der virker forebyggende, hjælper mod både stress og muskel spændinger. Den giver velvære og vitalitet og er dybt afspændende.

Hos os er det DIG der er i fokus"

Studenterguiden.dk er af flere studerende blevet anbefalet Bornefelt Massage. Vi har efter at have talt med Gregor og andre klienter, kun kunne finde positive tilbagemeldinger. Behandlingerne er til at betale,  klinikken er hyggelig, og behandlerne sørger altid for, at du er i trygge hænder. En varm anbefaling herfra!

Du kan bestille en tid til behandling online her!
Adresse

Botvedsvej 11
9430 Vadum


Kontakt info

Telefon: 9827 1835
Mobilnummer: 3068 7102
E-mail:


Website

Bornefelt-Massage & Terapi's websiteBornefelt-Massage & Terapi
Bornefelt-Massage & Terapi
Bornefelt-Massage & Terapi
Bornefelt-Massage & Terapi