Bogø Sandwich


Hos Bogø Sandwich serverer de meget mere end navnet indikerer. Hos Bogø Sandwich i Aalborg er det nemlig ikke blot muligt at få serveret en god sandwich. Du kan også få en lang række andre retter som indebærer burgere, smørrebrød, pita, luksus salater, varme retter, friskpresset juice og andre drikke. Hvis du ønsker god mad til fair priser til enten frokost eller aftensmad, så er Bogø Sandwich helt sikkert noget for dig. Bogø Sandwich finder du på flere forskellige placeringer i Aalborg, idet de har hele 5 butikker rundt omkring i byen. Du finder blandt andet Bogø Sandwich på adressen Reberbanegade 18.

Her finder du et godt udvalg af forskellige retter, som du kan få serveret til enten frokost eller aftensmad. Maden bliver lavet af udelukkende friske råvarer, og derfor er kvaliteten af maden i top. Derfor kan du altid regne med at få serveret mad, som har en god smag og er i god kvalitet.

Som navnet indikerer har de hos denne butik en masse lækre sandwiches, som kan laves så den passer til netop dig. Du kan nemlig blandt andet få det med en masse forskelligt brød, såsom fransk baguette, ciabatta og bagels, som alle fås i forskellige størrelser. I deres nye butikker kan du kombinere alle deres sandwiches med en menu, hvor du både får en sandwich, pommes frites og en sodavand med.

Hvis du skal have noget nem og god mad med på farten, så kan du nemt hente dette hos Bogø Sandwich. Derudover er du sikker på, at kvaliteten er i top og maden er velsmagende. Med deres mange placeringer rundt omkring i Aalborg er du sikker på, at du ikke er langt fra den nærmeste Bogø Sandwich.
Adresse

Reberbanegade 18
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 71 28
Email: kontakt@bogoesandwich.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 08.30 - 22.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 22.00


Website

http://www.bogoesandwich.dk/