Bistro Dejavu


Leder du efter en restaurant, der er inspireret af det franske køkken? Så kan det være, at Bistro Dejavu i Aalborg, nordens Paris, er lige noget for dig. Helt konkret finder du Bistro Dejavu på adressen Ved Stranden 7D.

Hos Bistro Dejavu lægges der stor vægt på et godt håndværk, så du får en rigtig god restaurantoplevelse for dine penge. Lokalerne er flot indrettet, og er derfor med til at skabe en rolig og hyggelig atmosfære. Personalet er serviceminded og klar på at give dig en fantastisk service under dit besøg.

Tager vi et kig på menukortet, så er det inddelt i et kort til frokost og aften, og så har restauranten også et separat vinkort, du gå på udforskning i. Her finder du alt fra østers, foie gras og frølår til oksemedaljon, rosa stegt lam og kartoffel blinis. Mulighederne er utrolig mange, og er du i tvivl om, hvilken vin der matcher din mad, så kan personalet bestemt hjælpe dig godt på vej. 

Bliv inspireret af Bistro Dejavu på Instagram her!

Bistro Dejavu har i skrivende stund 1674 “Synes godt om” på Facebook. Derudover har restauranten på baggrund af 62 personers meninger en score på 5 ud og 5 stjerner på deres side! Dét kalder vi en god score. Tidligere gæster roser bl.a. maden, de flotte lokaler og den gode service. Hvis du er interesseret i at læse mere, så kan du tjekke Bistro Dejavu ud på Facebook.

Er du interesseret i at besøge en restaurant, hvor du kan smage på franske klassikere i skønne omgivelser? Så tag et kig på Bistro Dejavu. Her står personalet og køkkenet klar til at give dig en fantastisk oplevelse.  Her kan du komme til frokost, men også om aftenen til den helt store aftenmenu. Restauranten kan altså både skabe rammerne for en hyggelig frokost med din veninde eller en god aften, hvor der skal fejres en fødselsdag, veloverstået eksamen eller lignende!
Adresse

Ved Stranden 7D
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 40 30 49 28
E-mail: booking@bistrodejavu.dk


Åbningstider

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 15.00 og 17.30 - 22.00


Website

Bistro Dejavu's website