Bistro 59


Hvis du gerne vil besøge en hyggelig fransk restaurant i Aalborg, så er Bistro 59 helt sikkert stedet for dig. Hos Bistro 59 i Aalborg vil du opleve en lille fransk restaurant som har et stort fransk hjerte. Her skal du blot koncentrere dig om at vælge retterne, så sørger de dygtige kokke og de venlige tjenere for resten. Lyder dette som noget for dig? Så besøg Bistro 59 på adressen Christiansgade 59 i hjertet af byen.

 

Når du vælger at besøge denne hyggelige franske bistro, er du sikker på du vil få en hyggelig aften i ægte fransk omgivelser og stemning, hvor du kan få serveret lækker mad. Selvom det måske kan lyde som om, at der er snobbede fornemmelser, når du hører at det er en fransk bistro, så er dette langt fra sandheden. På Bistro 59 er det nemlig uformelt og hyggeligt, så der er plads til alle, som har lyst til at anlægge restauranten et besøg. De er ikke for fine til nogle, og du kan derfor sagtens komme et smut forbi Bistro 59. Her vil du opleve et hav af gode oplevelser, god mad og en yderst hyggelig atmosfære, som helt sikkert er værd at opleve.

 

Medarbejderne hos Bistro 59 er yderst venlige og servicemindet. Hvis du har eventuelle spørgsmål om eksempelvis maden eller deres vin, så tager de hjertens gerne en snak med dig om dette, da de altid er åbne for en snak.

 

Stemningen i restauranten er helt sikkert værd at opleve, og den kan beskrives som en klassisk fransk restaurant på dansk, da du helt sikkert også vil opleve den danske hygge. Her skal det være hyggeligt og sjovt, hvor du vil høre lidt jazz, lyde fra køkkenet og forskellige dufte fra vine og kaffe.

 

Menukortet byder på en masse franske klassikere, som eksempelvis østers, moules frites og steak tartare og en masse lækre franske vine. Hvis du ønsker at vide mere om menukortet, priserne og maden, så kan du med fordel tjekke dette ud på deres hjemmeside.

 

Hvis du søger en restaurant, hvor du kan få serveret god mad i afslappende omgivelser, så besøg denne franske bistro i hjertet af Aalborg.
Adresse

Christiansgade 59
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 41 10 99 44
Email: info@bistro59.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 15.00 & 17.00 - 22.00
Søndag: Lukket


Website

https://bistro59.dk/