Ascot Køreskole


Ascot Køreskole er Aalborgs centrale køreskole, og et oplagt valg til dig der gerne vil have dit kørekort i første forsøg. Hos Ascot Køreskole underviser de altid i små hold, og dermed sikrer de sig, at du får den absolut bedste undervisning. Derfor har du det bedst mulige udgangspunkt for, at bestå dine prøver. For mange kan det være en lidt voldsom oplevelse at skulle føre en bil for første gang – det skal du heldigvis ikke bekymre dig om, da kørelærerne hos Ascot Køreskole har mange års erfaring, og har med deres egne ord ”prøvet det hele”. Du er som elev derfor altid 100% i trygge hænder.

Undervisning i og uden for teorilokalet bliver tilpasset den enkelte elev, så har du svært ved at nå de ”traditionelle” tider, findes der altid en løsning! Uanset om du den fødte bilist, eller du skal have lidt mere erfaring, vil din undervisning altid følge dit niveau.

Ascot Køreskoler tilbyder også at hente dig på din læreplads, arbejde eller uddannelsesinstitution. Her er miljøet altid i tankerne, og du kommer derfor til at køre i biler der kører ca. 20 km/l – uden at de bliver kedelige!

Studenterguiden.dk har kun hørt gode og positive tilbagemeldinger omkring Ascot Køreskole, ligeledes har de en utrolig lav dumpeprocent, som vidner om, at de kan deres kram! Skal du have kørekort i Aalborg er Ascot Køreskole et rigtigt godt bud!

Ring på 70 12 10 10 og tilmeld dig allerede i dag - så kører du i morgen!
Du kan også tilmelde dig online nemt og hurtigt her!


Studenterrabatter

Melder du og to af dine kammerater jer til samtidigt får I 500 kr. i studierabat!
Adresse

Vesterbro 34
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 70 12 10 10


Website

Ascot Køreskole's websiteAscot Køreskole
Ascot Køreskole
Ascot Køreskole
Ascot Køreskole