Applaus


Ønsker du en rejse af velsmag? Hos Applaus i Aalborg får du en verden af velsmag og oplevelser, når du sætter dig ind hos restauranten og nyder deres mad. Deres hyggelige omgivelser og deres lækre mad vil helt sikkert lokke dig ind og spise, hvor du kan sidde i stemningsfulde omgivelser og nyde et udsøgt måltid mad. Lyder dette som noget for dig? Så kan du besøge Restaurant Applaus i Aalborg på adressen Ved Stranden 9a. 

Hos Applaus får du madoplevelser, hvor gæsten kommer hele vejen rundt. Her kan du lade tiden stå stille for en aften og blot koncentrere dig om at nyde den lækre mad. Her er konceptet social dining, og I får serveret en lang række retter og gode vine i de hyggelige omgivelser. Her bliver der sørget for en afslappet atmosfære, god service og velsmagende mad. Det er muligt at nyde en blanding af social dining og individuelle retter. Læn dig blot tilbage og nyd den hyggelige aften og lad bekymringerne blive hjemme. Lad dig blive ført ind i hverdagen af lækker mad, hvor de giver dig den bedst mulige service og bedst mulige oplevelse.

De sørger for at sætte menuen hos Applaus, og I skal blot koncentrere jer om at nyde maden. Her finder i 14 retter, 50 vine og 60 siddepladser - helt simpelt, ikke? Her kan I vælge mellem enten deres social dining koncept med 12 serveringer bestemt af køkkenet, eller 14 A’la Carte retter, som er individuelle retter, som du selv kan gå på opdagelse i i menukortet.

Tjek restauranten Instagram profil ud her, hvis du ønsker at vide, hvad de poster på deres sociale medier. Her kan du blandt andet se billeder fra deres hyggelige restaurant, lækre billeder af maden og deres lækre vine.

På deres A’la Carte menukort finder du en masse forskellige retter, som falder i din smag. Menukortet er udover det sædvanlige og du vil helt sikkert opleve retter, som du aldrig har smagt før, og som dine smagsløg vil sætte pris før. Du kan eksempelvis få pommes rösti med stenbiderrogn, creme fraische og rødløg, griller and i taco med mango, papaya og aromatiske urter eller hvad med røget kalv med asparges broccoli, sort lime og trøffelsauce?

Priserne hos Applaus er ikke ligefrem SU venlige, men kan heller ikke sammenlignes med en traditionel spiseoplevelse. Oplevelsen hos Applaus er lidt ud over det sædvanlige, og hvis du er typen, som virkelig værdsætter gode spiseoplevelser og eksklusivt mad kan det helt sikkert være værd at spare op til en tur hos Applaus, ønske dig det i gave eller fejre en helt speciel aften ude her. 

Hvis du gerne vil blive ført ud på en rejse hvor dine smagsløg bliver forkæle, så er det helt sikkert hos Restaurant Applaus, du oplever dette. Tag kæresten under armen til en romantisk og fantastiske spiseoplevelse eller en ven, som elsker gode spiseoplevelser lige så meget som dig selv.
Adresse

Ved Stranden 9 a
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 71 72 81 81
Email: kitchen@restaurantapplaus.dk


Åbningstider

Tirsdag - lørdag: 17.30 - 00.30
Sønsdag - mandag: Lukket


Website

restaurantapplaus.dk