Amor Pizza


Er du på jagt efter et lækkert pizzasted i nærheden af Aalborg? Så kan det være, at Amor Pizza er lige noget for dig. Amor pizza er et klassisk pizzaria, og har sin beliggenhed i Nørresundby. Helt konkret finder du Amor Pizza på adressen Stationsvej 31. Her er maden bl.a. inspireret af det italienske køkken, og menukortet er fyldt med lækre retter, som med sikkerhed får munden til at løbe i vand.

Hos Amor Pizza i Nørresundby bliver alle retter lavet med omhu. Der er fokus på, at du får en lækker madoplevelse, og at du får noget for dine penge. Det er ideelt for den unge studerende, der har lyst til at forkæle sig selv lidt ekstra, selvom det er sidst på måneden.
Hos Amor Pizza er der desuden en god service, så du får en god oplevelse fra start til slut. Mangler du et nyt “stamsted”, og bor du i nærheden af Aalborg, så kan det helt klart være, at du skal overveje at kigge nærmere på Amor Pizza.

Tager vi et kig på menukortet, er der ingen tvivl om, at der er rigtig mange valgmuligheder. Du finder først og fremmest et stort udvalg af pizzaer på menukortet, som ved et typisk pizzaria. Pizzaerne kan du vælge i forskellige størrelser, alt efter om du er alene eller i et selskab. Har du ikke lyst til pizza, så frygt ej. Der findes også mange andre kategorier, du kan kigge på. Alt fra durum og pastaretter til et udvalg af sandwiches, grillmad og salater. Der vil bestemt været noget at finde for enhver smag. Er du interesseret i at se nærmere på, hvad Amor Pizza har at byde på, så kan vi anbefale dig at tjekke deres menukort ud.

Hos Amor Pizza er der både mulighed for udbringning og afhentning. Det afhænger helt af, hvad du har lyst til.
Adresse

Stationsvej 31
9400 Nørresundby


Kontakt info

Telefon: 98 19 45 55


Website

Amor Pizza's website