Aalborg Studenterkursus

Aalborg Studenterkursus


Aalborg Studenterkursus er et uddannelsessted, hvor du kan få undervisning på gymnasie-niveau - f. eks tage en fuld studentereksamen på kun 2 år eller tage suppleringsfag til en videregående uddannelse - hvis du f. eks mangler matematik på B-niveau til komme ind på din drømmeuddannelse.

Vælger du at tage din studentereksamen via Aalborg Studenterkursus, så har du selv stor indflydelse på hvordan uddannelsen og fagene skrues sammen. Det studenterkursus som du afslutter hos Aalborg Studenterkursus er en almen og studieforberedende uddannelse på højeste niveau – svarende til en studentereksamen. Det vil sige, at du kan opnå de fulde kvalifikationer til at opfylde optagelseskravene til en videregående uddannelse uden at skulle supplere med ekstra fag.

Enkeltfag

Aalborg Studenterkursus tilbyder også sine kursister en bred vifte af enkeltfag, så du kan komme videre i uddannelsessystemet hvis du lige står og mangler et fag. Du kan tage et eller flere fag, så adgangskravene til mange kortere videregående uddannelser bliver opfyldt.

GSK

GSK er en forkortelse for Gymnasiale suppleringskurser og er et tilbud til studerende som netop er kommet ind på en videregående uddannelse, men mangler f. eks matematik på B-niveau. Du kan vælge uddannelsesforløb, der kvalificerer dig til at tage din eksamen inden studiestart på Universitetet eller lign., så du er klar fra 1. september til at deltage i undervisningen.

Uddannelsestilbud

2-årig Studentereksamen
3-årig Studentereksamen
Enkeltfag
GSKAdresse

På Sporet 4
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 96 31 22 22
E-mail: adm@aalborg-stu.dk


Website

Aalborg StudenterkursusAalborg Studenterkursus
Aalborg Studenterkursus
Aalborg Studenterkursus