Aalborg Sportshøjskole

Aalborg Sportshøjskole


En højskole der har fokus på sport i alle afarter.

En moderne idrætsskole lige midt i Aalborg.

Hvis du elsker sport og ønsker at udfordre dig selv, samtidig med at få venner for livet, så er du kommet til det helt rigtige sted. På Aalborg Sportshøjskole er sporten omdrejningspunktet, og deres dygtige undervisere som er blandt landets bedste, står klar til at lære fra sig. På højskolen lever du sammen med ligesindede døgnet rundt. Alle der bor på skolen er tossede med sport og lever og ånder for sport. Du skal forvente at blive udfordret på skolen. Du kan bo på skolen alt fra én uge til 16 uger.

Der er både et Sportsakademi og et Trænerakademi, hvor du enten henholdsvis bliver godt trænet i din foretrukne sport eller bliver uddannet til at være træner i den sport du ønsker.

På Trænerakademiet kan du vælge mellem følgende sportsgrene:

Badminton, Fitness, Håndbold, Outdoorleader, Ridetræner, Styrketræner.

På Sportsakademiet er det nogenlunde de samme sportsgrene du kan dyrke:

Badminton, Fitness, Håndbold, Outdoor, Racketlon og Ridning.

Et højskoleophold på Aalborg Sportsskole er for dig, som er kommet til et punkt i dit liv, hvor du har brug for at udfordre dig selv sportsligt. Mere end du kan i klubben derhjemme. Du vil få mange nye venner både indenfor og udenfor din egen sportsgren og du vil få teamspirit, hvis du ikke allerede har det.

Aalborg Sportshøjskole har nogle af landets bedste faciliteter bl.a. ridecenter, svømmehal og klatrefaciliteter, og et af landets bedste træningscenter. Faciliteterne giver dig muligheden for at få det bedste ud af dit ophold.

Man bor tre eller fire sammen i en lejlighed og deles om pligterne. Det er folk fra hele Danmark, ja endda hele Norden der bor på højskolen.

Der er ingen aldersbegrænsning og derfor strækker alderen sig mellem 17 til 35 år, men som oftest er de fleste elever i 20’erne.
Kontakt info

Annebergvej 55


DK-9000 Aalborg


Tlf.


sph@sportshojskolen.dk


Uddannelser

Cross training


Website

Aalborg Sportshøjskole