Aalborg Freja

Aalborg Freja


Aalborg Freja er en fodboldklub, hvor der lægges stor vægt på fællesskab og venskab. Af denne grund er denne klub et godt startsted for fodboldglade tilflyttere, der ønsker at lære Aalborgenserne at kende.

Mere om Freja

Freja er jo, som nok de fleste ved, en gammel hæderkronet klub i Aalborg. Et utroligt godt kammeratskab har altid præget fodboldklubben fra Aalborgs vestlige bydel. Du vil hurtigt opdage at klike-dannelse ikke er Freja, men at ligeværdigheden hersker gennem hele klubben. Man respekterer klubbens fundamentale værdier og normer. Freja lægger vægt på, at alle kan dyrke det herlige fodboldspil, på alle niveauer og i alle ”vægtklasser”, uanset om man ønsker at drive det vidt, eller det er en rar form for motion og kammeratskaber der holder for livet, ja de følger med helt af sig selv.

En forpligtigelse

Det udmøntes i Freja i, at alle tager et ansvar for hinanden og for klubbens trivsel. Yde/nyde begrebet gælder, hvad enten du er 1. holdsspiller, hyggespiller eller forælder til en mikroput. Man tager sin tørn med en cafeteria- vagt, med kørsel til kampene eller vender grillbenene til sommerfesten. Alle løfter klubben. Ca. 3.000 unge fra det meste af Europa har en flot oplevelse, bl.a. takket være de ca. 300 frivillige Freja-ledere, spillere og forældre, der servicerer turneringen. Freja gentager succes’en i år d. 1., 2. og 3. maj, så du skal velkommen. Freja vil gerne invitere alle med til en god oplevelse og til muligheden for at gi’ en hånd med.

Andet i klubben

I Kr. Himmelfartsferien arrangerer klubben årligt en stor international ungdomsturnering “Aalborg City Cup”. Det er en kanonsucces. I Freja har de det godt med hinanden, ikke mindst takket være rammerne. Et dejligt anlæg med gode baner og et godt klubhus, hvor de i modsætning til mange andre klubber formår at samle medlemmer til hyggestunder efter træningen. Vores storskærm fylder ofte stuen når de store kampe sendes. Der arrangeres også fællesspisninger flere gange i løbet af sæsonen. I 2005 afsluttede Freja en storstilet om- og tilbygning bl.a. af omklædningsfaciliteter, mødelokaler og klubhusstue/multirum, der er indrettet med netcafé og alskens herligheder. Et projekt til ca. 8,5 mill. kr. Aalborg Freja’s anlæg tæller 6 græsbaner, heraf en med lys samt en sandbane ligeledes med lys. Klubbens sandbane giver fornuftige træningsmuligheder i vinterhalvåret. Freja har også en dejlig tennisbane med kunstgræs som bruges flittigt hele året rundt. Her betales særskilt kontingent, men medlemmer af fodboldafdelingen kan her få favorable vilkår.


Adresse

Vestre Fjordvej 15
9000 Aalborg.


Kontakt info

Telefon: 98 13 31 13

E-mail: aalborgfreja@aalborgfreja.dk


Website

Website


Aalborg Freja
Aalborg Freja
Aalborg Freja
Aalborg Freja