AKTUEL


Midt på Budolfi Plads, nærmere på adressen Budolfi Plads 4, finder du restaurant AKTUEL. Restaurant AKTUEL er en ny perle midt i det centrale Aalborg. Er du til mad, der er lavet med fokus på bæredygtighed, økologi og fairtrade? Så skal du helt klart tage et smut forbi AKTUEL på Budolfi Plads i Aalborg!  

Restaurant AKTUEL er en ny restaurant i Aalborg stiftet af restauratør Lars Helmuth. På restauranten kan du opleve bylivet, der pulserer forbi Aalborgs inderste gader, mens du nyder godt af den lækre mad på menukortet. AKTUEL er nemlig Aalborgs nye originale mad- og mødested i byens absolutte centrum. Det bliver altså ikke nemmere for dig at komme dertil, så der er ingen undskyldning for ikke at tage et smut forbi et absolut hyggeligt sted. Og desuden er stedet ret insta-venligt, og det kan vi godt lide!  

Stedet er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer. Du kan besøge stedet både til frokost og om aftenen. Så uanset hvilken anledning du måtte have, er AKTUEL altså et oplagt sted at tage hen, både til hygge om dagen eller i de senere nattetimer. Desuden imødekommer AKTUEL også vegetarer, veganere, laktoseintolerante og glutenallergikere, da der også findes spændende retter på menukortet til disse.  

Hos AKTUEL værnes der om miljøet og naturen, og de går ind for bæredygtighed. Derfor er mange af deres råvarer økologiske og kaffen er fairtrade. Du kan altså nyde dit måltid og din kaffe med god samvittighed! 

Hos AKTUEL er den traditionelle brunch skiftet ud med originale og nærende morgenmadsoplevelser, som du kan nyde fra 09:30-12:30. Surdejsbrød, chiagrød og croissanter er blot få af de mange lækre ting, der pryder menukortet om morgenen.  

Til frokost og aften, fra 12:30-21:00, kan du frit vælge mellem rustikke og absolut velsmagende retter, som du selv sammensætter. Menukortet er nemlig bygget op således, at der er små forskellige retter, som du frit kan sammensætte. Du kan vælge 3 varianter for 160 kroner, f.eks. stegt oksemørbrad i strimler, rustikke fritter med parmesan, timian og aioli dip og frissé salat. Der er altså helt sikkert noget, der får dit mundvand til at løbe, og hvor fedt er det ikke lige, at du selv kan sammensætte din ret og vælge lige netop det, som du har lyst til?  

På deres Facebook får de 4,3 stjerne ud af 5 mulige, hvilket vidner om den fremragende madoplevelse du vil få, når du besøger AKTUEL. Lækker mad, fair priser, et venligt personale og et fedt koncept med mulighed for selv at sammensætte sin menu er få af de ting, som tidligere gæster fremhæver ved stedet. Det er altså helt sikkert en oplevelse værd at tage en tur forbi restauranten.  

Du må helt sikkert ikke snyde dig selv for et besøg på restaurant AKTUEL i Aalborg, der er en rigtig god restaurant både i hverdagen, men også på en fredag og lørdag, hvor der er tid til lidt ekstra hygge. Så tag dine venner, din familie eller dine kollegaer under armen og bestil bord på denne attraktive nye perle, AKTUEL, midt i Aalborg. Én ting er sikkert, og det er, at du helt sikkert ikke vil fortryde, og det vil hverken være første eller sidste gang, at du besøger AKTUEL!
Adresse

Budolfi Plads 4
9000 Aalborg 


Kontakt info

Telefon: 98 12 50 50 
E-mail: kontakt@aktuelaalborg.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 09.30 - 22.00
Fredag - lørdag: 09.30 - 01.00


Website

AKTUEL's website