Sportsklinik Syd

Sportsklinik Syd


Værdierne hos Sportsklinik Syd er kompetence, service og professionalisme. Du finder Sportsklinik Syd I centrum af Sønderborg. Her tilbydes professionel massage.
 

Bliv hurtigt klar igen. Kom af med dine muskelspændinger og oplev psykisk og fysisk velvære efter en gang fysiurgisk sportsmassage.

Alle kan have gavn af massage. Fysiurgisk sportsmassage er en dybdegående behandling af muskulaturen. Myoser og spændinger bearbejdes, blod-cirkulationen øges, iltoptagelsen i musklerne øges og affaldsstoffer frigøres og udskilles. Denne behandling giver øget energi og smidigheden i musklerne genfindes og forbedres. Massage giver både velvære og kan være forebyggende.

Kunderne skriver:

" Hej, du  var så rar at behandle mig idag kl. 9, super tilfreds, Gitte i familien vil gerne have samme gode behandling.

Hilsen Kim
 

" Tak for en professionel og velgørende behandling af min ømme nakke, malerarm mv. i går. Skønt at opleve løsning på diverse problemsteder.

Kirsten
 

"Mange tak for øvelserne og den super gode massage. Sikken en god behandling. jo, jeg blev godt øm,  men det lettede så fantastisk meget. Kunne ikke rigtig gå, inden jeg kom til dig, og gik let bagefter! Tak

Anne
 

"Det er altid dejligt at arbejde sammen med nogen der har ro, kontrol og kan sit kram......"

Allan Bo

Sportsdirektør

Team Designa Køkken - Bluewater

 

"5 mdr. med for hård maratontræning, resulterede i at jeg fik skinnebensbetændelse, hvilket gjode at jeg næsten ikke kunne løbe. Med Sportklinik-Syd's hjælp via akkupunktur, kunne jeg fuldstændig uden smerter i skinnebenet gennemføre et marathon. Tak for hjælpen.

Allan"

Marathon Løber

Formand Gråsten Løbeklub

 

"Hej Mads

Jer er dig dybt taknemmelig. I dag har jeg for første gang i en måned spillet uden smerter:-):-):-) Jeg kan næsten ikke holde op igen.

KH

Bettina"

Musiker Sønderjyllands Symfoniorkester

 
"Kære Mads

Jeg synes lige, at jeg vil fortælle, at du faktisk har reddet min jul. Jeg har faktisk ikke haft ondt i hverken ben eller nakke, Jeg har kunne løbe op ad trappen ( hvis ellers jeg havde haft kondi til det ).

Så Mange tak - vi ses i det nye år.

Venlig Hilsen

Johnna"
 

”Hej Mads.

 Tak for en dejlig massage. Den må absolut gentages…..

 Mvh Annelie ""Hi Mads

I enjoyed having you around and your work ethic................

Jim Miller. Director of USA Cyling."
Adresse

Holger Drachmanns Gade 6, st.
6400 Sønderborg


Kontakt info

Telefon: 26 16 02 22


E-mail: mads@sportsklinik-syd.dk


Website

Sportsklinik Syd's websiteSportsklinik Syd
Sportsklinik Syd
Sportsklinik Syd
Sportsklinik Syd