Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling

Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling


Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling tilbyder kurser og uddannelser med fokus på personlig udvikling, NLP, coaching, massage og spiritualitet. Alle kurser og uddannelser varer alt fra en weekend til et 2-årigt uddannelsesforløb.

Du kan til højre i den blå boks læse meget mere om de spændende uddannelser, kurser og muligheder Oasen tilbyder sine kursister.

Personlig udvikling

Konceptet på Oasen er, at du igennem undervisningen udvikler dig personligt, kropsligt, følelsesmæssigt og åndeligt. Først når du har opnået en dybere forståelse af dig selv, kan du arbejde med at forbedre dine kompetencer indenfor andre fagområder. Personlig udvikling igennem et uddannelsesforløb på Oasen hjælper dig også med blive fri for dine psykiske eller fysiske problemer, da du arbejder intensivt med din personlighed, din krop og spiritualitet. Oasen handler derfor også om at genfinde eller forbedre din livskvalitet og samtidigt uddanne dig til at hjælpe andre i en lignende situation.

Undervisningen

Undervisningen på Oasen placerer kursisten i centrum og deltagerantallet holdes med vilje på 12 til cirka 16 kursister, så der er plads til spørgsmål, fordybelse og god tid til alle kursister. En stor del af undervisningen er praktisk anlagt, hvor du som kursist kommer til at arbejde med de teknikker og kompetencer du har lært. Sideløbende vil den teoretiske del af undervisningen sørger for, at du hele tiden lærer grundlaget for nye discipliner og teknikker.

Introduktionsaften

Oasen afholder jævnligt gratis introduktionsaftener på Oasen for at du kan få en uforpligtende mulighed for at opleve hvordan det er at være på Oasen. På disse aftener vil vi fortælle om de mange muligheder som du kan vælge mellem på Oasen. Afhængig af hvad der er af størst interesse denne aften, vil vi som regel vise hvordan en Essential Touch® massage forløber, eller vi vil lave en guidede rejse tilbage i tid (meditation) som et eksempel fra kursusrækken Indre frigørelse.

 

Gratis samtale

Hvis du synes, det du vil spørge om er for personligt til at tale om denne aften, kan du også aftale tid for en kort gratis personlig samtale på 20 - 30 minutter. Vi tilbyder denne form for "smagsprøve" da vi synes det er vigtigt, at du får mulighed for at stille spørgsmål som optager dig, inden du går i gang med et kursus/ uddannelse eller med et egentligt terapiforløb.
Adresse

Dronning Olgasvej 43, baghuset
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 33 24 00 68 Send en e-mail


Uddannelser

Healingsmassage

Polaritetsmassage

Massage Terapeut Uddannelsen

NLP Kommunikations- og Coachinguddannelse (GKC)

Essens - Meditation - Mindfulness

Essentiel Psykoterapeut og Coach (EPC)


Website

Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling's websiteOasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling
Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling
Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling
Oasen - Vækstcentret for Personlig Udvikling