Københavns Mode- og Designskole

Københavns Mode- og Designskole

Københavns Mode- og Designskole er en privat designskole der siden grundlæggelsen i 1983 har vundet international anerkendelse. 


Skolens studerende uddannes til beklædningsdesignere med et stærkt teknisk fundament og et individuelt visuelt udtryk. Skolens store netværk af dimittender har gjort karriere i modebranchen, nationalt som internationalt på alle niveauer.


De studerende kommer fra hele verden, derfor underviser lærerne både på dansk og engelsk. Der sker en stor kreativ kultur-udveksling holdene imellem i en uformel og ambitiøs atmosfære. 


Der optages studerende 2 gange årligt, februar og august via rullende optag. Uddannelsen er SU-godkendt, hvilket gør, at de studerende kan søge støtte fra Danmark eller deres respektive lande. 


Formål
I løbet af de to år og unikke projekt-forløb lærer du, at arbejde innovativt, eksperimentere, bruge dine kreative evner og blive god til dit håndværk. Via differentieret undervisning udvikles din selvstændighed, men du trænes også i at indgå i et team.


Efter studiet er den studerende fortrolig med principperne i designprocessen og kollektionsopbygningen samt har tilegnet sig faglige færdigheder på det tekniske og formmæssige plan. Læs mere om forløbet på deres hjemmeside.


Job-muligheder
Med en uddannelse fra skolen kan du indgå i modebranchen på mange plan. Mange af deres tidligere elever starter som design-assistenter, andre starter egen virksomhed direkte efter skolen. Baseret på deres håndværk vælger andre, at specialisere sig yderligere indenfor specifikke discipliner såsom; smykker, print-design, læder-varer osv.


Du kan møde og læse mere om deres dimittender på deres hjemmeside. 


Vi anbefaler altid, at træffe aftale, hvis du ønsker at besøge skolen.