Jyderup Højskole

Jyderup Højskole


Jyderup Højskole er en lille kulturhøjskole i naturskønne omgivelser på Sølyst Slot, hvor du konstant bliver udfordret på dit verdensbillede og din faglighed i spændingsfeltet mellem musik, politik og kunst. Du bliver en del af et unikt fællesskab, hvor ikke to dage er ens, og hvor du som elev er med til at præge dit ophold. De smukke omgivelser er giver mulighed for lange gå- eller cykelture, hvor ens tanker let kan falde til ro, og man samtidig kan finde ny inspiration. Yderligere er slottets indretning meget præget af dets tidligere historie, hvilket er med til at give højskolen den helt rigtige atmosfære.

Når du er elev på Jyderup Højskole er du ikke kun højskole elev, du bor også midt i et kulturhus, hvor de løbende byder gæster indenfor til koncerter, debatter, foredrag og festivaller.

På Jyderup Højskole ønsker de at forbinde fordybelse med aktualitet, land med by, tænkning med sansning og det at være i verden med at tage del i verden. Her handler det om, at gøre sig umage, nørde igennem, have tid til at tænke sig om og at mærke, hvor fødderne er plantet og kunne gribe efter stjernerne. På Jyderup Højskole er du ikke den samme, når du går ud af døren, som da du gik ind.

Se den spændende video om Jyderup Højskole herunder:

Med mange spændende linjefag vil du befinde dig i spændingsfeltet mellem kunst, politik og musik. Jyderup ønsker både, at eleverne fordyber sig i deres hovedfag og løfter blikket og samtidig forholder sig til omverdenen.

Jyderup tilbyder linjefagene:

Udover linjefagene tilbyder de en række forskellige valg- og fællesfag bl.a.: Ud i naturen, Samspil, Litteratur, kulturformidling/kulturledelse og Dansk for udlændinge og fællesfag med emner som formidling, kreativitet, innovation, vejledning og personlig udvikling.


Jyderup Højskole er uden tvivl et spændende valg for dem, der ønsker at udvide sin egen horisont og få en oplevelse for livet!
Adresse

Sølystvej 2
4450 Jyderup


Uddannelser

Glaspustning

Elektronisk Musik

Politik i praksis

Sangskrivning, fortælling, tekst og poesi


Website

Jyderup Højskole's websiteJyderup Højskole
Jyderup Højskole
Jyderup Højskole
Jyderup Højskole