Jagttegn.net

Jagttegn.net


Tag dit jagttegn hos Jagttegn.net

Jagttegn.net har eksisteret siden 2010 og er Danmarks største udbyder af jagttegnskurser. De benytter de bedste instruktører, som blandt andet en tidligere engelsk landsholdsskytte og jagttegnslærere fra Naturstyrelsen. Med rigtig mange års erfaring i jagt og skydekurser går Klaus Hartmann forrest for at give dig den bedste undervisning i de rette omgivelser her.

Har du ikke mulighed for at tage ud i naturen kan du også lære det via e-learning.

I takt med at der er kommet flere krav til jagttegn, er de enkelte kurser blevet tilpasset. Der arbejdes løbende på at gøre en målrettet indsats på at sikre og forbedre kurserne og der uddannes hundredvis af tilfredse jægere hvert år.

Du kan vælge flere forskellige måder at tage dit jagttegn på. Aften, weekend eller e-learning, så du altid kan finde tid til det.

Beståelsesprocenten for jagttegnsprøverne er 95% og bruger et egenudviklet software til den teoretiske del af uddannelsen. Uddannelsen er landsdækkende, men foregår som oftest i Ballerup eller Vejle, hvor holdet har skydebanen for sig selv.

Så længe du er over 18 år, så kan du tage dit jagttegn her og tage i skoven for at hente et trofæ hjem.

Udover de sædvanlige kurser er det også blevet muligt at få undervisningen på engelsk. Behovet er stigende, så hvis du ønsker undervisning på engelsk, så fortæl det når du booker et kursus.

Se de fine anbefalinger på Trustpilot her.

Studenterguiden anbefaler også at benytte Jagttegn.net hvis du vil have et jagttegn med kompetent undervisning og god beståelsesprocent, samt være en oplevelse for livet rigere.
Adresse

Strandly 22
4571 Grevinge


Kontakt info

Tlf: 21 81 08 80
E-mail: info@jagttegn.net


Uddannelser

Haglskydningskursus

Jagttegn aftenkursus

Jagttegn E-Learnings kursus

Jagttegn weekendkursus

Riffelkursus


Website

Jagttegn.net's websiteJagttegn.net
Jagttegn.net
Jagttegn.net
Jagttegn.net