Forfatterkursus I

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Erhvervskurser, Fagkurser, Kunstuddannelser, Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag Ingen Forfatterskole.dk
By København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervskurser, Fagkurser, Kunstuddannelser, Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Forfatterskole.dk
Forfatterkursus I

Vil du gerne blive bedre til at skrive?

Nogle mennesker har et naturligt talent for at skrive. Men om du har talent eller ej, har du stadig behov for at holde skrivningen ved lige for at træne den og forbedre den.

Tag et skrivekursus på Forfatterskole.dk, som vil ændre eller forbedre din skrivestil og forfine dine sproglige kundskaber på skrift. Som en af de ældste og mest populære online skrivekursusudbydere, tilbyder Forfatterskole.dk kurser der henvender sig til skriveglade tekstforfattere, litteraturforfattere og digtere, bloggere, journalister eller bare almindelige mennesker der gerne vil blive bedre til at skrive i det daglige.

Når du benytter dig af Forfatterskole.dk’s kurser er der ikke behov for at du møder op et bestemt sted i landet eller skal afsætte dagtimerne til at tage kurset. Du kan sagtens beholde dit dagjob og lære at skrive som en professionel forfatter, hvorefter du kan udgive dine værker. På den måde kan du sidde derhjemme i sofaen og lære at skrive bedre på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af døgnet. Dog skal du overholde tidsfristen på en uges tid for at du kan få det optimale ud af kurset.

Der sidder nogle meget dygtige kursusledere, som giver dig en kvalificeret tilbagemelding på dine besvarelser af de opgaver du bliver stillet. Kursuslederne har stor erfaring indenfor næsten alle områder og giver ikke vejledning i hvad du skal gøre for at skrive en god tekst, men også hvad du skal undgå.

Et af de meget populære startkurser er Kursus I, der giver indsigt i hvordan det naturlige sprog kan benyttes i skrift uden at lyde som om det er talesprog. Du lærer hvordan du får en melodi ind i sproget der gør det let og flydende at læse. Det er en kunstform, som benyttes af mange forfattere og musikere. Kurset er både teoretisk og praktisk. Kurset varer ca. en måned og du kan hver uge hente en ny lektion ned fra hjemmesiden. Det tager ca. en time at lave lektionen, som du derefter sender retur til din kursusleder.

Du møder også andre skriveinteresserede på kurset. I kan sammen udveksle erfaringer, gode tips og råd og tekster, hvis du gerne vil have andre øjne til at se på det du har skrevet. Så vil du har pudset dine skrivefærdigheder af og blive en bedre forfatter, med mere liv og spil i dine tekster, så udfyld nedenstående kontaktformular for at høre nærmere om kurset.

Ring og hør mere om Forfatterkurset på alle hverdage mellem kl. 13-15 eller kontakt Forfatterskolen via kontaktformularen her.Jobmuligheder

Forfatter, tekstforfatter, freelancejournalist,

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Forfatterskole.dk dig med mere information om hvordan du bliver Forfatterkursus I