Danske Sprogseminarer

Danske Sprogseminarer


Danske Sprogseminarer udbyder primært seminarer om sproglige emner, men dækker både danske, engelske og tyske emner. Danske Sprogseminarer holder seminarerne i København og i Århus og undervisningstilbudene varierer dog lidt fra sæson til sæson. Seminarerne varer typisk en dag eller to.

Sprogseminarer

Sprogseminarer er et rigtigt godt supplement og tilbud til studerende og voksne, der gerne vil forbedre discipliner som grammatik, sprogrigtighed, kommasætning, korrekturlæsning, tegnsætning osv. De sprogseminarer som Danske Sprogseminarer tilbyder er hovedsageligt rettet mod det danske sprog, men der undervises også intensivt i skriftlig engelsk - herunder grammatik, korrekturlæsning, stavning, tegnsætning og en generel beherskelse af det skriftlig engelsk. Sprogseminarer er ikke blot retskrivning og grammatik, men også forbedrelse af egenskaber indenfor, eller introduktion til, f. eks:

Juridisk sprog
Kommunikation
Jobansøgning
Årsrapporter og regnskaber
Medicinske tekster
Præsentation med PowerPoint
Sprognetværk
Brugervenlighed på nettet
Hjemmeside optimering
Værktøjer til webredaktører

Målgruppen

Målgruppen for sprogseminarer er alle de virksomheder der prioriterer sproglig kompetence hos deres medarbejderne. Målgruppen er især de medarbejdere der har brug for at blive bedre til skriftlig kommunikation – uanset om det er på dansk, engelsk, tysk eller på nettet. Danske Sprogseminarer afholder også en lang række interne sprogseminarer for medarbejdergrupper og medarbejdere i virksomhederne.

Undervisningen

Undervisningen bliver varetaget af kompetente undervisere, der trækker på mange års praktisk erfaring. I løbet af et år gør Danske Sprogseminarer brug af cirka 40 undervisere og foredragsholdere, der alle er veluddannede og har mange års relevant undervisningserfaring. Undervisere kommer fra både danske og udenlandske universiteter, handelshøjskoler og i førende virksomheder.
Adresse

Turbinevej 26
3150 Hellebæk


Kontakt info

Telefon: 38 88 09 12
E-mail: info@sprogseminar.dk


Uddannelser

Dansk grammatik og sprogrigtighed

Improve your written English

Skriv til nettet

Engelsk korrekturlæsning


Website

Danske Sprogseminarer's websiteDanske Sprogseminarer
Danske Sprogseminarer
Danske Sprogseminarer
Danske Sprogseminarer