Body-sds uddannelse

Body-sds uddannelse


Hvad er Body SDS?

Kropsterapi og personlig udvikling fås i mange former. Med Body-sds får du velvære og kan aflaste eventuelle problemer i bevægeapparatet. Behandlingsformen er meget mere end blot massage eller fitness.

Body-sds benyttes i stor stil af mange kendte, men er selvfølgelig også for almindelige mennesker. De egenskaber Body-sds har, som udmærker sig fremfor andre behandlingsformer, er grunden til at mange vælger denne behandlingsform.

Body-sds står for Body self development system og det er netop fordi det først og fremmest styrker kroppen selv i at afhjælpe de skavanker der måtte være. Behandlingen er udviklet af Erland Hartung i slutningen af 1940’erne og siden har sønnen Ole Kåre Føli og hans søn Bengt Valentino Andersen taget over og behandler videre med succes. Det som startede som en slags egen praksis blev hurtigt så populært at Ole så et behov for at tilbyde kurser i Body-sds.

Disse kurser kan du tage i Parken i København, hvor Body-sds har et center. Det er ikke uden grund at det ligger så tæt på et sportsmekka, da flere kendte sportsstjerner er blevet behandlet der. Blandt andet flere cykelryttere fra Bjarne Riis’ cykelhold.

Tag et kig på selve uddannelsen og lær mere om hvordan du kan blive behandler af denne populære og effektive behandlingsform.
Adresse

Parken
Øster Allé 56, 3. sal
2100 København Ø


Åbningstider

Mandag kl. 8.00-17.00
Tirsdag kl. 8.00-16.00
Onsdag kl. 8.00-19.00
Torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.00


Uddannelser

Body-sds uddannelsen


Website

Body SDSBody-sds uddannelse
Body-sds uddannelse
Body-sds uddannelse
Body-sds uddannelse