Boardsport

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Højskolekurser 12 til 25 uger Ingen Oure Højskole
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 12 til 25 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Oure Højskole
Boardsport

På Oure Højskoles boardsportkurser er action, adrenalinsus og socialt samvær i fokus. Boardsport handler om at fyre den af, og du kan være med, uanset om du er en øvet boarder eller helt grøn. Undervisningen på kurset tilgodeser alle niveauer. Du skal blot være motiveret og have lyst til at tage udfordringerne op. Du kommer til at beskæftige dig med forskellige typer boardsport; kitesurfing, snowboarding, windsurfing, stand up paddle og skateboarding. Kitesurfing er den primære sportsgren på kurset, og med det sydfynske øhav i baghaven, får du rig mulighed for at boltre dig på havet.

Oure Højskoles Boardsportskademi tilbyder på årsbasis tre kurser og én helt unik boardsportinstruktøruddannelse.
 - På 25-ugers-kurset, der starter i januar, får du rig mulighed for både at slå dig løs i de fynske bølger, og på snowboard i sneen når du i ca. seks uger bliver indkvarteret på Skolernes i Oures eget skihotel i Alpe d'Huez.
 - I foråret og efteråret udbydes henholdsvis et 12- og 14-ugers kitesurfingkursus. Fyn har nogle af Danmarks fedeste kitespots, og det udnyttes til fulde på disse korte kurser. Da det ikke altid blæser, så den i stedet på alternative aktiviteter såsom stand up paddle eller en tur i skatehallen, når vinden ikke er til kitesurfing.
 - Foruden de tre kurser, tilbyder Oure Højskole nu også en boardsportinstruktøruddannelse, hvor du både bliver uddannet kitesurfing- og snowboardinstruktør. Du kommer til at få ca. 15 uger på snowboard i de franske alper, indkvarteret på Skolernes i Oures eget skihotel i Alpe d'Huez.

Oure Højskoles undervisere er nogle af de absolut bedste inden for deres felt, og de har mange års erfaring inden for boardsport. De er dybt passionerede og sætter en dyd i at gøre dig til så god en boarder som muligt.

Når der ikke er boardsport på skemaet, har du sportsfag med de øvrige sportselever eller højskolefag (husmøde, fællestime og temafag). Du har derfor mulighed for at netværke i fællesskaber, der rækker udover det, du bliver én del af på kurset. Vores valgfagsundervisere er eksperter inden for netop deres område. Typiske valg for boardsportere kunne i en periode eksempelvis være: fysisk træning (der kan tilpasses boardsport), svømning eller skate.

Du kan læse meget mere på Oure Højskoles hjemmeside her. For yderligere information kontakt sportsleder Michael Schmidt Sørensen på mss@oure.dk.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Oure Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Boardsport