Sprog i udlandet

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København SU berettiget Fagkurser, Tilvalgsfag, Sprogrejser/Udlandsophold 2 til 20 uger Ingen Berlitz - Sprogskole
By Hele Danmark, København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Fagkurser, Tilvalgsfag, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 2 til 20 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Berlitz - Sprogskole
Sprog i udlandet

Siden 1878 har Berlitz tilbudt undervisning i sprog. Nu kan du også lære sproget i det land du ønsker. Der er ingen tvivl om at det er meget lettere at lære et sprog hvis man befinder sig i det pågældende land og er omgivet af folk der konstant taler sproget.


Med Berlitz Study Abroad kan du tage til mange forskellige lande og opleve kulturen samtidig med at du får sproget ind helt naturligt. Du kan selv vælge længden af dit ophold. Jo længere desto bedre bliver du til sproget. Når du tager afsted til et andet land er det selvfølgelig ikke meningen du skal sidde i et klasseværelse hele tiden. Planlæg selv din tid med hvornår du har lektioner og hvornår du tager fri og skal opleve landet eller byen du er havnet i.


Du har mulighed for at komme til mange steder i verden lige fra London til Cape Town. Uanset hvor i verden du befinder dig er undervisningsmaterialet ensartet og garanterer en rigtig god kvalitet, som Berlitz kan stå inde for. Det er altid indfødte sproginstruktører, der underviser. Du kan vælge at bo hos en lokal værtsfamilie, en lejlighed eller et hotel alt efter din personlighed og ønske om at møde nye mennesker.


Når du har valgt hvilket sprog du vil lære og hvor du vil hen, så sørger Berlitz for at tilrettelægge hele sprogrejsen til den valgte destination.


Det anbefales at tage mindst to ugers ophold for at få mest muligt ud af opholdet.
Bestil mere information i formularen nedenfor.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Berlitz - Sprogskole dig med mere information om hvordan du bliver Sprog i udlandet