Beauty Camp


Ønsker du at besøge en lækker frisør beliggende centralt i Kolding? Så kan du tage et smut forbi Beauty Camp på adressen Søndergade 12! Beauty Camp er en frisørsalon, som vægter professionelle behandlinger, god service og tilfredse kunder højt. Her er du sikret at få en yderst professionel service, mens du sidder i frisørstolen, såvel som at du kan forlade salonen med tilfredshed og lækkert hår.

Salonen er smuk og lyst indrettet, og har samtidig både en yderst professionelt samt hyggelig atmosfære. Så snart du træder ind af døren i salonen fornemmer du den professionelle atmosfære, samtidig med du bliver mødt af smilende medarbejdere, som er klar til at gøre noget nyt for dig og dit hår. Udover at være en frisørsalon er Beautycamp faktisk en skønhedssalon på 140 kvm, som også huser Sportsværkstedet. Derfor er det i dette hus både muligt at få ordnet dit hår, dine negle såvel som at få behandlinger indenfor fysioterapi.

Beauty Camp salonen har eksisteret siden 2010, og her er der en ære i at gøre deres kunder tilfredse. Derfor kan du trygt sætte dig i frisørstolen her, når du ønsker kompetent vejledning samt en lækker og ny frisure. For at sørge for at følge med de nyeste trends og den nyeste viden og teknikker indenfor frisørverdenen, deltager frisørerne her løbende i kurser. På denne måde bliver deres professionelle og kreative evner udviklet, og er derfor ekstra rustet til dig at give dig en lækker behandling.

Beauty Camp skriver selv på deres hjemmeside, at de har højt til loftet og at alle er velkommen her i salonen. Så om du er ung eller gammel, mand eller dame, er der behandlinger her, som falder i din smag. Her er både dameklip, herreklip og børneklip, så hele familien kan komme her og få ordnet deres hår. Derudover er priserne yderst fordelagtige, og et dameklip med vask og føn koster kun 280 kroner, hvilket er en pris, de fleste kan være med til. Derfor er priserne altså studievenlige, og hos Studenterguiden kan vi helt klart anbefale denne salon, til dig som studerende, som ønsker at komme ud og få ordnet dit hår i professionelle omgivelser til fordelagtige priser.

Hvad end du ønsker, der skal ske med dit hår, så kan du besøge Beauty Camp salonen i Kolding. De står nemlig altid klar med vejledning og ideer, når det kommer til klipningen og farvningen af dit hår. De siger selv, at de kan klare det meste, og næste alt er muligt hos dem – så hvorfor ikke teste dette udsagn og besøge salonen?

Med en beliggenhed midt i byen i Kolding er Beauty Camp nemt at komme et smut forbi, hvis du alligevel er en tur inde i byen. Så befinder du dig midt i Kolding, ønsker du en lækker ny frisure i lækre omgivelser med kompetent vejledning samt er du studerende, og ønsker at få en studievenlig pris på din nye frisure? Så tag et smut forbi Beauty Camp!




Adresse

Søndergade 12, 6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 28 92 04 74


Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.30-16.00
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-16.00
Lørdag - søndag: lukket


Website

www.beautycamp.dk