Askov Efterskole

Askov Efterskole


På Askov er der to ting, som vi tør: For det første tør vi komme tæt på hinanden for at få nogle gode, nære venskaber. For det andet tør vi dyrke fagligheden både i de boglige fag og vores fire kreative liniefag. Kan du godt li', når der bliver stillet krav til dig? Og vil du gerne være sammen med 125 andre unge i 9. eller 10. klasse? Kan du svare 'ja' til disse spørgsmål, så læs mere her på siden eller skriv eller ring til os for at bestille materialer og aftale et besøg på skolen.

Vore væsentligste værdier

På Askov Efterskole finder vi det væsentligt at -der er plads til alle, der bidager til at det bliver et godt skoleår -give plads til den enkelte -den enkelte ikke sætter sig selv højere end fællesskabet -vi kan have tillid til hinanden, og tale om tingene -eleverne vil noget med både de boglige og de kreative fag VærdigrundlagHer kan du læse Askov Højskole og Efterskoles vedtægter. I vedtægterne kan du bl.a. læse værdigrundlaget i sin helhed.

Video fra Askov Efterskole

Historie

Askov Højskole blev grundlagt i 1865 som Flors Højskole i Askov. Flors Højskole var oprindeligt Rødding Højskole - oprettet af professor ved Kiels Universitet C. Flor. På grund af krigen i 1864 måtte skolen flyttes. Valget faldt på landsbyen Askov, der lå tilpas tæt på den nye landegrænse ved Kongeåen til at kunne blive et symbol på den danske sag på begge sider af grænsen. Askov Efterskole blev etableret i 2001 i en del af højskolens bygninger og startede op med ca. 35 elever det første år. I skoleåret 2009/2010 har skolen optaget 135 elever, som alle bor på tomands- og tremandsværelser og et enkelt firemandsværelse.

Tilmeld dig Askov Efterskole her
Adresse

Maltvej 1
6600 Vejen


Kontakt info

Telefon: 7696 1800

E-mail: askov@askovefterskole.dk


Website

Askovs WebsiteAskov Efterskole
Askov Efterskole
Askov Efterskole