Advokatsekretær - Jura grundkurser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Supplerende adgangskurser, Fagkurser, Erhvervskurser 0 år9.6 måneder Ingen Jurainstituttet
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Supplerende adgangskurser, Fagkurser, Erhvervskurser
Varighed 0 år9.6 måneder
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Jurainstituttet
Advokatsekretær - Jura grundkurser

Kunne du godt tænke dig at begå dig i de juridiske kredse, på et advokatkontor eller lignende, og arbejde med administrative opgaver omkring spændende sager? Føler du ikke for at tage den lange vej gennem en juristuddannelse?
Vil du blot gerne have juridisk viden og erfaring nok til at håndtere de spørgsmål og udfordringer der opstår i forbindelse med mange sager, så du får et anerkendende nik fra din chef, når sagen er løst? Så har du mulighed for at blive undervist af de bedste i branchen.

På Jurainstituttet kan du uddanne dig til advokatsekretær på tre forskellige retninger:

  • Jura Basis – Den grundlæggende Advokatsekretæruddannelse
  • Jura Plus – Den videregående Advokatsekretæruddannelse
  • Jura Erhverv – Den specialiserede uddannelse; Juridisk Assistent

Tilmeld dig uddannelsen eller få mere information tilsendt på nedenstående kontaktformular.

Alle tre uddannelsesretninger tager 8-10 måneder og du kan derfor med en simpel kontoruddannelse nemt lægge en videreuddannelse ovenpå, som giver dig mange flere muligheder for at få et arbejde indenfor en branche som altid vil bestå.

Du kan også gøre som Alberte her nedenfor, som tog uddannelsen for at forbedre hendes muligheder for at komme ind på Jurastudiet på kvote 2.

Jurainstituttet tidligere elev - Alberte om JurainstituttetVimeo.

Gør som Alberte. Udfyld kontaktformularen i højre side idag og bliv advokatsekretær.

Dermed forbedrer du dine chancer for optag på Jurastudiet og bliver klædt på til at søge spændende og udfordrende stillinger.

Fleksibilitet og selvstudie

Det er en meget fleksibel uddannelse. Hvis du ikke har mulighed for at tage til København eller Aarhus kan du tage uddannelsen som selvstudie hjemmefra. Så på den måde har du mulighed for at tage et trin op ad karrierestigen uanset hvor i landet du bor. Hvis du er arbejdsløs så spørg din kommune om de vil dække omkostningerne til uddannelsen for at øge dine chancer for job.

Som selvstudie har du også mulighed for at passe dit arbejde, samtidig med at du forbereder dig på et karriereskift.

Med en uddannelse som advokatsekretær kan du få job som sagsbehandler, hos politiet, i en bank, i en NGO, eller på et lækkert kontor hos et forsikringsselskab eller ejendomsmægler.Jobmuligheder

Juridisk kontorassistent eller advokatsekretær

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Jurainstituttet dig med mere information om hvordan du bliver Advokatsekretær - Jura grundkurser