United Makeup Academy

United Makeup Academy


Du kan blive uddannet til hår og make-up artist hos United Makeup Academy - en spændende uddannelse, hvor du kommer til at beskæftige dig med hår, make-up, mode, tidens trends, modeshows, musikvideoer og photo-shots.

Vælger du United Makeup Academy, så vælger du samtidigt en spændende karriere, hvor du i løbet af din uddannelse får en professionel undervisning som giver dig de bedste muligheder for at nå til toppen i branchen!

Undervisningen

United Makeup Academy er fast besluttet på at tilbyde den mest professionelle undervisning, og hæve standarden af træning tilgængelig for fremtidige hår og makeup artister. United Makeup Academy giver dig alle de redskaber og færdigheder, der skal til for at du kan være velforberedt, når du starter i branchen.

Underviserne på United Makeup Academy forstår tidens konkurrenceprægede marked, teknikker og trends. De arbejder til daglig i branchen og har det nødvendige kendskab til branchen der skal til, for at blive en succesfuld hår og make-up artist. De tilbyder up-to-date træning på højeste niveau. United Makeup Academys eksperter har arbejdet med nogle af verdens mest kendte ansigter, førende modebrands og modemagasiner. Nu har du mulighed for at lære fagets hemmeligheder fra dem.

Underviserne

Akademiet tilbyder den bedst tænkelige træning ved at give eleverne mulighed for at lære af nogle af landets dygtigste hår- og makeup artister. Akademiets direktør, Nicci Welsh, har over 15 års erfaring som makeup artist og hårstylist. Nicci tilbyder en eksklusiv indsigt i den viden og de teknikker, hun bruger på nogle af verdens mest berømte photo shoots. United Makeup Academy har gæstelærere, som er nogle af de bedste i branchen, og de vil også dele deres viden og teknikker ved undervisningen.
Adresse

Fuglebakkevej 88 st
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 27 12 02 35


E-mail: info@unitedmakeupacademy.com


Uddannelser

Hår og make-up artist


Website

Uniteds WebsiteUnited Makeup Academy
United Makeup Academy
United Makeup Academy
United Makeup Academy