Two Maidens


Ønsker du at besøge et nyt cafekoncept, beliggende i Kolding by, som serverer lækkert mad? Så burde du tjekke Two Maidens ud på adressen Slotsgade 13. Her finder du mad og drikke som både er enkelt og ukompliceret til overkommelige priser. Navnet på cafeen kommer fra Hans Christian Andersens eventyr af samme navn, og i denne cafe er du garanteret en eventyrlig oplevelse.

Er du ofte forvirret over det store og uoverskuelige menukort, når du skal på cafe, og kan ikke finde hoved og hale i alle retterne? Dette skal du ikke frygte hos Two Maidens i Kolding. Her er menukortet nemlig overskueligt og enkelt sammensat. På denne måde bliver du ikke forvirret af en masse forskellige valgmuligheder, men kan nemt og enkelt vælge, hvad du ønsker at spise. Dog er retterne specielt ikke kedelige af denne grund, da hvert måltid byder en unik og intens smagsoplevelse. Selvom priserne ikke er i top, er der sørget for at kvaliteten af råvarerne er.

Two Maidens er et oplagt sted for dig som studerende at besøge. Priserne er helt overkommenlige, og du kan sagtens sidde her enten til en omgang brunch eller frokost, eller hvis du skal mødes med studiekammeraterne til en kaffe og en croissant. Her har du lov til at benytte cafeen som dit pusterum i hverdagen. Hvad end det er i fritiden, på job, studie, for at slappe af eller noget helt femte, så er der rig mulighed for at gøre dette her.

Two Maiden beskriver selv, at de dyrker begrebet hygge, hvilket er tydeligt at mærke, når man træder ind i cafeen. Cafeen er hyggeligt og hjemligt indrettet, og har et yderst hyggeligt atmosfære. Derudover er der en tilhørende gårdsplads til cafeen, hvor du kan sidde og nyde din mad, hvilket er yderst fordelagtigt, specielt når vejret er godt.

Servicen er i top hos Two Maidens, og så snart man træder ind af døren bliver man mødt af et smil. Dette er også noget, som de bestræber sig til hos Two Maidens, hvor du er sikret at altid få serveret dine mad- og drikkevarer med et smil og et glimt i øjet, hvilket tilføjet til den hyggeligste atmosfære.

På menukortet finder du blandt andet forskellige varme drikke, kager, brunch, salat, tapastallerken og forskellige sandwiches. Hvis du ønsker en lidt anderledes oplevelse end den traditionelle cafeoplevelse, kan du bestille noget fra deres vin og øl menu. Her finder du et spændende udvalg af øl og vine, som er tilpasset til deres forskellige madretter.

Ønsker du at få en eventyrlig cafeoplevelse i Kolding, til gode priser, lækker mad og service i topklasse, så kan du med fordel tage et smut forbi Two Maidens!
Adresse

Slotsgade 13, 6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: +45 50 56 96 44


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 09.00-15.00
Søndag: Lukket


Website

www.twomaidens.com