Trattoria Italiana

Trattoria Italiana


I hjertet af København, i latinerkvarteret og tæt på Strøget, ligger den skønne restaurant, Ristorante Trattoria Italiana. Bortset fra at du befinder dig i Danmark, så bliver det ikke mere italiensk end denne restaurant. Alle retter, fra antipasto til tiramisú er fra Toscana, ligesom vinene også er italienske og fyldige. Udvalget af vine er ydermere ganske omfattende, og du bliver grundigt vejledt, så du får den vin der komplimenter din ret bedst.

Når du træder ind i restauranten, kommer du ind i en helt anden verden. Det skyldes blandt andet de særlige lokaler restauranten ligger i, som er i en fredet bygning. De rustikke lokaler er hyggelige og stemningen er ægte italiensk. Restauranten emmer af hygge og god stemning, og man kan ikke andet end at blive i godt humør. Trænger du til at ”komme væk” fra byen og vil du prøve en aften med den norditalienske mentalitet og cuisine, så er et besøg hos Ristorante Trattoria Italiana det du skal.

Book dit bord her og føl dig italiensk for en aften.

Det venlige personale skal nok sørge for at du får en god aften med dejlig mad og en gratis velkomstdrink (hvis du har husket at bestille bord). På ægte italiensk vis, strømmer glæden ved lækker mad og kærligheden til maden ud af restauranten. De hvide duge og stearinlysene på bordene, samt den dæmpede belysning, danner rammen om alt fra en romantisk middag til en klassisk frokost med veninderne. Restauranten kan også danne rammen for selskaber op til 50 personer. Så er familiefesten sikret, hvis du bestiller i god tid.

Hos Ristorante Trattoria Italiana kan du sidde både inde og ude. Nyd en varm sommerdag med udeservering af stenovnspizzaer, som var du selv i Italien eller sæt dig indenfor om vinteren og nyd den varme udstråling fra de friske og søde værter, tjenere og servitricer. Den klassiske italienske mad falder altid i alles smag, og de udsøgte vine fuldender middagen. De italienske kokke laver altid maden af de bedste råvarer, der bliver aldrig gået på kompromis med hverken mad eller betjening hos Ristorante Trattoria Italiana, det mærker man tydeligt.

Studenterguiden.dk anbefaler at du lægger vejen indenfor den autentiske Ristorante Trattoria Italiana og oplever den oprigtige glæde, du kan smage i den italienske mad. Restauranten får mange flotte anmeldelser, ikke bare for den altid lækre mad, men også for den autentiske stemning og gode betjening. Det er ikke bare italiensk for begyndere, det er italiensk for alle der elsker Italien og den stemning der følger med.

Book dit bord i hyggelige omgivelser - det vil du ikke fortryde!
Adresse

Gråbrødretorv 2
1154 København


Kontakt info

Telefon: 3312 1231
Mail: mail@trattoriaitaliana.dk


Åbningstider

Alle dage 11.00 – 23.00


Website

Trattoria Italiana's websiteTrattoria Italiana
Trattoria Italiana
Trattoria Italiana