TorvehallerneKBH


Hvis du vil finde en perle af gastronomiske oplevelser i København, skal du besøge TorvehallerneKBH på Israels Plads. Placeret lige ved Nørreport Station, ligger det centrale madmarked, som sælger friske råvarer og delikatesser. Det er alt lige fra danske, nyopgravede kartofler til den luksuriøse spise, skaldyr. Kort sagt, er der ikke noget, den gastronomiske ildsjæl ikke ville kunne finde i TorvehallerneKBH.   

 

Selvom mange danskere og Københavnere køber ind i supermarkeder, er Torvehallerne et symbol på den stigende interesse for at købe friske råvarer på markedet. Der er god mulighed for at prøve noget nyt, uanset om du vil udforske det nordiske køkken yderligere, eller om delikate skinker fra det spanske køkken lyder spændende. 

Ved du heller ikke, hvad du skal finde på til aftensmad den pågældende dag, kan du få gode råd og opskrifter fra de flinke stadeholdere. Du kan købe okse, ko eller gris fra Cleaver’s Meat Market, få eksotisk grønt og købe lidt sødt fra bageriet Brioche Dorée, når sulten melder sig. 

Er du eventyrlysten, kan du tage til nogle af deres begivenheder. Det er events som vinskole, hvor du kan få lov til at smage forskellige vine, eller deres østersskole, hvor du kan lære den svære kunst at åbne østers.   

Vil du hellere sidde og nyde en kop kaffe og kage med en god ven eller spise frokost med din familie, er der rig mulighed for det. I kan derfor sagtens kombinere frokost med indkøb af dagligvarer, når I alligevel er på markedspladsen.  

Torvehallerne i København har en lang historie. Det startede i 1889, hvor det blev kendt som Grønttorvet. I 1997 blev det så til det, vi kender som TorvehallerneKBH i dag. Tegnet af arkitekt Hans Peter Hagens, står torvehallerne prægtigt frem med gode dufte og god stemning i de Københavnske gader.  

Stedet er en klassiker for de 115.000 københavnere, der besøger stedet ugentligt, samt nysgerrige turister, der vil se, hvad stedet kan byde på. Hvis du er nysgerrig på, hvad Torvehallerne kan byde, kan du følge med på deres Instagram, hvor du kan blive inspireret til nye opskrifter. 
Adresse

Frederiksborggade 21
1362 København


Kontakt info

Telefon: 70 10 60 70 


Åbningstider

De generelle åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 18.00
(Morgenmadsstader kan åbne fra kl 07 og nogle stader har længere åbent).


Website

torvehallernekbh.dk