Tobbers Kaffebar


Ønsker du at besøge en kaffebar med en yderst hyggelig stemning og atmosfære i Kolding? Så skal du helt sikkert besøge Tobbers Kaffebar beliggende på adressen Munkegade 2.

Kaffebaren er særdeles autentisk, og det er tydeligt at opleve når man besøger kaffebaren, men også når man læser alle de rosende ord, som de besøgende har at sige om kaffebaren. Her er det tydeligt, at det er et sted man ønsker at komme tilbage til.

Stemningen i cafeen er afslappet og rolig, og her er alle velkomne. Hvis du ønsker at tage herhen et smut forbi med studiegruppen, kan I sidde og nyde en kaffe og sidde med jeres computere. Hvis du er sammen med familien, vennerne eller kæresten, og blot ønsker at hygge og spille lidt brætspil, så er Tobbers Kaffebar og stedet til netop dette. Her er også rig mulighed for at sidde og holde et møde, mens man sidder og nyder en lille bid at spise.

På menukortet finder du et bredt udvalg af både varme og kolde drikke til yderst billige priser. Kaffebaren er også moderne i den forstand, at der serveres både soya- og havremælk. Derudover har de også på menukortet noget sødt, som er i form af en masse kager. Hvis du gerne vil have en bolle, er det også muligt at få dette, enten blot med smør, men det er også muligt at tilkøbe ost eller marmelade.

Priserne i kaffebaren er særdeles studievenlige, og selvom dit budget er stramt, er det muligt at komme herind til kaffe og kage. De har nemlig et stort udvalg i kage fra kun 5 kroner op til 25 kroner, hvilket er utroligt billigt sammenlignet med normale cafe priser. Deres forskellige hjemmelavet snacks har en yderst studievenlig pris, og du kan derfor som studerende med fordel tage et smut forbi her.

Servicen er i top hos Tobbers Kaffebar, hvor personalet står klar med et smil og er klar til at tage imod dig og din bestilling. Flere af kunderne i kaffebaren lægger også vægt på, at de synes servicen og måden at servere på er yderst charmerende. Dette stemmer overens med maden og indretningen af stedet, som også er utroligt charmerende. Derudover beskrives stedet også som et ”hjem udenfor hjem”, da man her føler sig hjemme.
Tobbers har også en madbar, kaldet Tobbers Madbar, som du kan besøge på adressen Klostergade 27b, hvis du ønsker at opleve noget lækkert mad. Her serveres en masse lækkert og let mad samt en masse drikkelse. Her er priserne også helt overskueligt, og et godt sted som studerende at tage hen og besøge, hvis man ønsker en lækker omgang mad til billige penge.

Priserne, servicen og den hyggelige atmosfære er alt noget, der appellerer til studerende, og derfor vil vi hos Studenterguiden.dk gerne anbefale Tobbers Kaffebar til studerende, som befinder sig i Kolding, og mangler et hyggeligt og charmerende sted at sidde, enten med studiegruppen eller vennerne.
Adresse

Munkegade 2, 6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 50209908 
Mail: kontakt@tobbers..dk


Åbningstider

Mandag-fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00


Website

tobbers.nu