The Laundromat Café

The Laundromat Café


The Laundromat er cafeen, hvor du kan tage en kop kaffe, mens du vasker dit tøj. Et rigtig godt koncept, især for København, som opstod i 2004. Der er mange mindre lejligheder i København, som ikke har plads til en vaskemaskine, så der er altid behov for at tage på vaskeri. Der er også mange vaskerier i København, men det er de færreste steder de har en cafe tilknyttet. Men hvorfor ikke tage sig en kop kaffe eller kakao, gå på nettet eller læse en bog imens man venter på at vasketøjet bliver færdigt?

Konceptet er blevet så populært at der er åbnet i alt tre cafeer i København og en på Island. Udover at du kan vælge dig en lækker burger eller salat. Det er også en meget børnevenlig cafe, hvor du kan sidde og amme og hvor børn kan få pandekager eller fish&chips. Udvalget af drikkevarer og mad på menuen er stort og alt i baren serveres med et smil af de søde bartendere.

Se hvad der er på menuen her.

Caféens interiør er i typisk 60’er og 70’er stil med smarte orange lamper, træborde og grønne eller røde læderstole (alt efter hvilken en af cafeerne du er gået ind på), ligesom vaskemaskinerne også er samme farve som stolene.  Derudover er der masser af billeder på væggene, samt topografiske kort over Skandinavien.

Der er gratis trådløst internet og du kan læse alle de bøger du vil. Er det en god bog, så kan du også købe den. Vask dit tøj samtidig med dine venner eller veninder og få en hyggelig dag ud af det sammen.

Du kan spille mange former for kortspil, skak, Yatzy og Backgammon. Desuden er der et legeområde til børn i cafeerne på Østerbro, Frederiksberg og i Reykjavik. The Laundromat er et in-sted hvor du ikke kan bestille bord, men hvis du kommer i god tid kan du få en plads både i vaskemaskinen og i cafeen.

The Laundromat har meget fokus på mangfoldighed og velgørenhed og hjælper blandt andet med at bygge en skole i Nepal. På deres hjemmeside kan du se menuen og tage et lille vendespil med spørgsmålskort, hvor du kan gætte hvem der sagde hvad.

Vask dit tøj og støt et godt formål på samme tid. Så kan du forlade cafeen søndag middag med rent tøj og ren samvittighed.

Prøv vendespillet her og test din viden på gode citater.

Studenterguiden anbefaler at du prøver en af The Laundromats cafeer næste gang du skal have vasket dit tøj. Tag børnene med og gør vaskedagen til en sjov dag med leg og spil. Hyg dig med en god kop kaffe eller en milkshake, mens børnene hygger sig i legeområdet. Der er altid åbent i cafeen for alle om du er høj eller lav, spiser burger eller vegansk. Mangfoldigheden blomstrer og kærligheden slagord sender søde blikke til dig fra plakaterne på væggen.
Adresse

The Laundromat Café
Elmegade 15,
København N

The Laundromat Café
Århusgade 38,
København Ø

The Laundromat Café
Gammel Kongevej 96,
Frederiksberg C


Kontakt info

Tlf.: 35 35 26 72 - Elmegade
Tlf.: 35 55 60 20 - Århusgade
Tlf.: 55 56 55 50 - Gammel Kongevej
E-mail: fridrik@thelaundromatcafe.com


Åbningstider

Mandag-Fredag: 8:00-22:00
Lørdag-Søndag: 9:00-22:00


Website

The Laundromat Café's websiteThe Laundromat Café
The Laundromat Café
The Laundromat Café
The Laundromat Café