The Jane


The Jane er en natklub og en cocktailbar, hvor aldersgrænsen er 23 år. Du finder The Jane beliggende i hjertet af København på Gråbrødre Torv. The Jane kører Mad Men-stilen fuldt ud, og du bydes varmt velkommen, når du træder ind på klubben.
Du følger herefter trapperne ned til natklubben på 340 kvadratmeter, og mødes dernæst af en karmin og en stor bar. Her står bartenderne klar til at lave din yndlingsdrik. På denne måde starter du festen ud på den fede måde: med et glas i hånden.

Når du har fået din drink, kan du nyde din cocktail enten ved baren, eller i et tilstødende lokale. Du kan slå dig ned i Chesterfieldsofaer eller bløde plysbetrækkede stole. Så bliver det ikke mere stemningsfuldt.
I de forskellige lokaler er der diverse bogreoler, som i løbet af aftenen åbner sig op og her afslører nogle skjulte døre. Bag de skjulte døre er der flere barområder. Dette bidrager til en mystisk atmosfære og en fed stemning.

Du kan vide dig sikker på, at alt spiller, når du er på The Jane: der er et hjælpsomt og ikke mindst venligt personale, som har styr på tingene, og som altid yder en god service.
Bartenderne er dygtige, og har et smil på læben og glimt i øjnene. De laver dig ikke mindst de mest lækre cocktails.
Musikken, dansegulvet, de mange smukke mennesker og de Mad Men-inspirerede rammer medvirker til at skabe den perfekte stemning til din kommende bytur.

Du er sikret en god oplevelse hos The Jane - når du først har været her, kommer du igen.

“She seems a distorted and dreamlike vision through the veil of cigarette smoke and cabinets of whisky bottles, but I know that's she's very real and that she has ensnared me in bonds of irresistible desire. I will be coming back to feel her tender embrace as will many others, but none of us will be walking home with her. She has her own agenda...” 




Adresse

Gråbrødretorv 8, 1154 København K


Kontakt info

E-mail: bjarke@thejane.dk


Åbningstider

Torsdag: fra kl. 20.00
Fredag: fra kl. 16.00
Lørdag: fra kl. 20.00


Website

The Jane's website