Susu Sushi

Susu Sushi


Hvis du nogensinde kunne tænke dig at være to steder i verden på én gang, så prøv Susu Sushi. Susu Sushi er en eksotisk fusion af japansk og peruviansk madlavning, som trods den store afstand med Stillehavet i mellem sig, har meget tilfælles i form af deres forkærlighed for fisk og skaldyr. Det specielle møde mellem to kulinariske kulturer fra hver sin ende af verden, kaldes også Nikkei mad. Det opstod da japanere indvandrede til Peru i 1889 og har vokset sig populær siden da.

Susu Sushi har fundet vej til Københavns indre, ikke langt fra Sortedams søen. Der er plads til 60 gæster i restauranten, hvoraf de 20 af dem kan sidde udenfor. Atmosfæren er holdt i den japanske stil med røde gardiner og mørke cafeborde. Lyset er dæmpet og der hænger de hyggelige ”fugleburslamper” i loftet, som giver prikken over i’et. Selv kunsten på væggen er japansk, og er med til at skabe den rette stemning.

Book dit bord online her og spar 20 %.

Personalet bestræber sig altid på at yde den bedste service og hvis du gerne vil vide mere om maden eller lignende, er de ikke blege for at komme med en god historie bag. De dygtige kokke arbejder hurtigt, og din mad er klar på ingen tid. Menuen er stor og indbydende, og er du vild med sushi, skal du prøve den peruvianske variation af sashimi, som ikke er bare er yderst velsmagende, omen også pirrer dine smagsløs. Ønsker du at nyde maden hjemme, kan du også bestille maden online til Take-Away, og komme og afhente den i restauranten. Se det spændende udvalg her.

Susu Sushi samler på positive anmeldelser – her er et udpluk fra deres Facebook-side:
”Rigtig god betjening og lækker sushi.
Min veninde og jeg oplevede at få en rigtig fin service på Susu Sushi. Tjeneren var sød og venlig og restauranten er super hyggeligt indrettet. Maden kom hurtigt og vi fik en sushi menu som vi delte. Kan klart anbefale dette sted.”
”Noget af det bedste sushi vi har fået. Skønt med en kok der tør være anderledes og tør eksperimentere med smagene. Kommer helt sikkert igen.”

Studenterguiden.dk har kendskab til rigtig mange restauranter, men en sammensætning mellem japansk og peruviansk køkken er alligevel noget vi aldrig har set før. Ikke desto mindre, er det én af de mest spændende restauranter vi længe har set, og gæsterne elsker den. Du får altid frisklavet sushi, både den klassiske, men også mere eksperimenterende slags, så du udvider dit madrepertoire. Vi anbefaler dig varmt, at tage forbi Susu Sushi, enten for at få en hyggelig stund i den skønne restaurant, eller for at tage maden med hjem til nydelse.

Bestil et af de nedenstående borde og få en hyggelig aften i det kulinariske krydsfelt på tværs af Stillehavet
Adresse

Møllegade 13
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 5370 0886


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 16.00 - 21.45
Fredag - Lørdag:    16.00 - 22.15
Søndag:                  16.00 - 21.15


Website

Susu Sushi's websiteSusu Sushi
Susu Sushi
Susu Sushi
Susu Sushi