Sundby Køreskole


At tage kørekort skal være et spændende forløb, og derfor er det vigtigt, at du finder en køreskole, der passer til netop dine behov, så du bliver en god og ansvarsbevidst bilist.

En fornuftig køreskole i København
På Elbagade 22 i København S finder du Sundby Køreskole, der er ejet af kørelæreren Marianne Bay. Det er en lille, men god køreskole med en høj beståelsesrate og fornuftige priser. Derudover er der fokus på, at teoriundervisningen altid foregår i små hold. Normalt er der ikke mere end 12 elever på hvert hold, så der er tid til alle. På den måde får du mest muligt ud af din undervisning. Marianne Bay har over 30 års erfaring som kørelærer, og du vil derfor som elev hos Sundby Køreskole være i trygge hænder under hele forløbet.

Der er mange fordele ved at tage sit kørekort hos Sundby Køreskole. Udover fornuftige priser og den høje beståelsesrate, kan du forvente at få et tæt samarbejde med din kørelærer Marianne Bay, hvilket skal gøre dig tryg, når du både skal til teoriprøve og køreprøve, men selvfølgelig også under teoriundervisningen samt køretimerne.

Priser
Når man er på SU, kan det godt være en dyr fornøjelse, når man skal til at tage et kørekort, men heldigvis tilbyder Sundby Køreskole en fornuftig pakkeløsning til 11.000 kr. for forløbet. Du kan læse meget mere om priser på deres hjemmeside eller ved at kontakte køreskolen.

Information vedrørende tilmelding
Når du tilmelder dig, er det ikke bindende. Første aften er nemlig en uforpligtende informationsaften, der varer halvanden time, hvor der først og fremmest er plads til at stille spørgsmål til forløbet, priserne og andet. Du får en smagsprøve på teoriundervisningen, og så bliver der også plads til at kigge på en teoriprøve. Hernæst kan du vurdere, om du har lyst til at fortsætte hos Sundby Køreskole.
Adresse

Elbagade 22 B, 2300 København S


Kontakt info

Tlf.: 32 84 44 50
Mobil: 21 27 16 15
E-mail: marianne.bay@mail.dk


Website

Sundby Køreskole's website