Soya Sushi

Soya Sushi


Soya Sushi er en lækker sushi restaurant, der leverer i hele Storkøbenhavn fra blot 30 kroner.

"Sig du har fundet Soya Sushi på Studenterguiden.dk, så får du 10 % studierabat, hvis du er studerende." Soya Sushi er et hyggeligt sted og servicen er i top.

Man føler sig godt velkommen og personalet gør alt for, at du får en god oplevelse. Soya Sushi har mange lækre varianter af sushi. Af forretter bør du forsøge dig med "Ebi tempura", som er dybtstegte tigerrejer med salat og Gyoza som er svinekød og grøntsager indpakket i en tynd dej.

Til hovedret finder du alle de klassiske varianter af sushi som ngiri, sashimi, uramaki, kaburimaki og hosomaki. Soya Sushi tilbyder også en række lækre menuer. Prøv f.eks. deres gode sommermenu, der indeholder 11 lækre stykker sushi til bare 100,-.

Er I rigtig mange kan I bestille menuen "Soya party" der indeholder intet mindre end 40 nigiri sushi og 64 maki ruller. Skal I have sushi, men har nogle på besøg som ikke er til sushi, så laver Soya Sushi også lækre varme retter.

Prøv f.eks. deres Soya And der er pandestegt andebryst m. teriyaki sauce, soyasalat og ris. Gå ikke glip af en fantastisk madoplevelse til rimelige priser fra Soya Sushi.


Studenterrabatter

Sig du har fundet Soya Sushi på Studenterguiden.dk, så får du 10 % studierabat, hvis du er studerende.
Adresse

Frederikssundsvej 294A
2700 Brønshøj


Kontakt info

Telefon: 38 60 60 64
Mobil: 24 81 22 39
E-mail: info@soyasushi.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 14.00 - 22.00
Torsdag - søndag: 12.00 - 22.00


Website

Website


Soya Sushi
Soya Sushi
Soya Sushi