Salon Stender

Salon Stender


Salon Stender der ligger på Algade i Roskilde er en del af en anerkendt kæde med flere saloner på Sjælland.

For snart 50 år siden begyndte John Stender som frisør, der klippede kunder hjemme i egen lejlighed. – Men snart gav strømmen af kunder ham muligheden for at starte hans første salon i Skovlunde. – Den blev hurtigt en stor succes, og i løbet af få år udvidede Stender til hele 20 saloner i andre byer – bl.a. i Roskilde.

Kommer du ind hos Stender i Roskilde, er du altid sikker på at møde et team af professionelle frisører.

Hos alle Stender frisører er kvaliteten i højsædet og her lægges der vægt på at man som kunde føler sig godt tilpas under behandlingen i salonen, og hos dem er der fokus på den gode dialog mellem kunden og frisøren. Her kan du altid være sikker på at dine ønsker og drømme bliver hørt, og at frisøren vil gøre sit bedste for at imødekomme disse.

På deres hjemmeside garanterer Stender, at de tager sig tid til hver kunde, lytter til deres ønsker og ikke mindst kommer med deres eget ærlige input til hvad der er muligt for den enkelte kunde.

For at sikre en høj kvalitet i salonen, kan du være sikker på at de ansatte frisører brænder for deres fag, og netop denne entusiasme er en garanti på den høje standard hos Stender.
Adresse

Algade 18
4000 Roskilde


Kontakt info

46 32 10 18


Åbningstider

Mandag-Torsdag: 9.00-17.30


Fredag:                9.00-19.00


Lørdag:                8.00-14.00


 


Website

Salon Stender's website


Salon Stender