Salon Stender Roskilde

Salon Stender Roskilde

Salon Stender, der ligger på Algade i Roskilde, er en del af en anerkendt kæde med flere saloner på Sjælland. Kommer du ind hos Stender i Roskilde, er du altid sikker på at møde et team af professionelle frisører.


Hos alle Stender frisører er kvaliteten i højsædet, og her lægges der vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under behandlingen i salonen. Yderliger er der fokus på den gode dialog mellem kunden og frisøren. Her kan du derfor være sikker på, at dine ønsker og drømme bliver hørt, og at frisøren vil gøre sit bedste for at imødekomme disse.


På deres hjemmeside garanterer Stender, at de tager sig tid til hver kunde, lytter til deres ønsker og ikke mindst, kommer med deres eget ærlige input til, hvad der er muligt for den enkelte kunde.


For at sikre en høj kvalitet i salonen, kan du være sikker på, at de ansatte frisører brænder for deres fag, og netop denne entusiasme er en garanti på den høje standard hos Stender.

For at få et indblik i, hvor Salon tender har sine andre saloner, henviser vi dig til at læse nærmere på kædens egen hjemmeside.