Salon Gisela

Salon Gisela


Salon Gisela er en flot frisørsalon i Kolding, som du finder i hjertet af byen - nemlig på Søndergade 5. Med sin med beliggenhed helt ud til Kolding Å er Salon Gisela noget ganske særligt. Den smukke udsigt ud til åen gør et almindeligt frisørbesøg til noget udover det sædvanlige. Salon Gisela er en hyggelig frisørsalon, hvor man som kunde bliver modtaget med et smil. Lyder det som noget for dig? Så læs med her.

Teamet i Salon Gisela består af to professionelle frisører, der gør deres bedste for, at du får en god frisøroplevelse. I denne frisørsalon kan du altid være sikker på, at det dygtige personale har god tid til dig og dine ønsker. Hver kunde har nemlig individuelle behov, og det er en værdi, som frisørerne i Salon Gisela værner meget om. Derfor er frisørerne i salonen også veluddannede og holder sig jævnligt opdateret på nyeste trends inden for branchen, så du får en god oplevelse i frisørstolen – fra start til slut.

En klipning er ikke bare en klipning hos Salon Gisela. I frisørsalonen bliver der nemlig lagt vægt på, at du under din frisørtid kan få et lille pusterum fra din travle hverdag. Det eneste du skal gøre under din behandling, er at læne dig godt tilbage i frisørstolen og nyde at blive forkælet! Du kan roligt slappe helt af, når du bliver forkælet med en luksus hovedbundsmassage, og når frisørerne forkæler dit hår med kun de bedste produkter! Når det kommer til udvalget af produkter, så har Salon Gisela sørget for, at kvaliteten er i top. Du finder derfor i salonen produkter fra følgende brands: Hair Stuff, HD Life Style, Macadamia, Farmavita, Angel Provence, Pure & Simple, Reuzel vax samt ONE.

Ved indretningen af salonen, kan man tydeligt mærke, at der er blevet kælet for detaljerne. Sammen med den smukke udsigt ud til Kolding Å, skaber salonens fysiske rammer altså den perfekte atmosfære for forkælelse af dit hår! Når du ankommer til salonen, vil du hurtigt kunne mærke den afslappede stemning. Hvis du er på udkig efter en frisør i Kolding, der går meget op i, at du får en frisøroplevelse, der er præget af velvære og afslapning, så er Salon Gisela bestemt en frisørsalon, du bør overveje at besøge. Det søde personale vil gøre sit bedste for at gøre dig glad for dit hår, så du kommer ud af salonen med fornyet energi og en flot frisure.  

Der er både mulighed for at blive klippet hos Salon Gisela med og uden tidsbestilling. Desuden er der også mulighed for at bestille tid uden for de normale åbningstider. Er du interesseret i informationer angående priser på behandlinger i Salon Gisela, gives disse ved personligt fremmøde i salonen.

Salon Gisela
Adresse

Søndertorv 5
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75 52 33 41
E-mail: gisela@salongisela.dk


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 09.00 - 17.00 
Onsdag: 09.00 - 17.00
Torsdag: 09.00 - 16.00
Fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 12.00

Der er mulighed for tidsbestilling uden for normal åbningstid. 


Website

Salon Gisela's websiteSalon Gisela
Salon Gisela
Salon Gisela