Djarling

Djarling


Salon Djarling består af et team af dygtige stylister/frisører, som har specialiseret sig i at udføre The Original Djarling Hairextension.

The Original Djarling Hairextension er detaljeret håndarbejde af Salon Djarling - der væves minitynde fletninger langs hovedbunden, herpå syes baner af eksklusive ægte hår. Salon Djarling afslutter behandlingen med at klippe det nye hår til, så det falder naturligt sammen med dit eget hår. The Original Djarling Hairextension har bevist sin succes igennem mange år, og som et kvalitetsmærke, har deres system åbnet muligheden for, at der i visse tilfælde kan ydes offentlige tilskud til kvinder med særlig tyndt hår.

The Original Djarling Hairextension er blevet rost af førende stylister i hele verden. En stylist hos Gianni Versace har udtrykt, at det er den flotteste hairextension, de har arbejdet med. Stylister tilknyttet David Letterman show, der selv har haft glæde af metoden, har vist stor beundring for det fine håndværk. Systemet, som er kendt verden over, er i øvrigt den mest kopierede hairextension.

Djarling Hair Club

Du kan blive medlem af Djarling Hair Club, efter du har fået udført en almindelig Djarling Hairextension, med nyt hår til normal pris. Så tilrettelægger de et behandlingsforløb over en periode på 6 måneder, som omfatter mellem 2 og 4 genplaceringer af det samme hår – afsluttende med en behandling, hvor du får helt nyt hår på og bliver klippet til, hvorefter forløbet begynder forfra.

I dag er der mange danskere, der benytter sig af hårextensions, og det påsatte hår er blevet en helt naturlig del af rigtig mange menneskers hverdag og velbehag. Men sådan har det ikke altid været. I 1988 ændrede Jette Djarling standarden for hårextensions i Danmark. Hidtil havde extensions været udført herhjemme med forskellige svejse og lime teknikker eller ved hjælp af gamle afrikanske flettemetoder, der var både synlige og ikke særlig behagelige. Da ingen af disse metoder var særlig velegnede til skrøbeligt skandinavisk hår, besluttede Jette Djarling sig for at udvikle et nyt hårextensionsystem, der var meget naturligt, som ikke påførte kundens eget hår skade og som kunne benyttes permanent, hvis det var det, man ønskede. Løsningen blev et system, der i dag er kendt som ‘The Original Djarling Hairextension’. Systemet består af et helt unikt vævesystem, som let skjules, og som ikke strammer i hovedbunden. Det udføres via 100% håndarbejde uden brug af kemikalier og er derfor meget velegnet til skandinavisk hår.
Djarling


Adresse

Østerbrogade 136
2100 København Ø


Kontakt info

Telefon: 27 77 30 00
E-mail: salon@djarling.com


 


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag - søndag: lukket


 


Website

Djarling's website


Djarling
Djarling