Restaurant Romarin

Restaurant Romarin


Restaurant Romarin åbnede for første gang sine døre på Østerbro helt tilbage i 2004, og ejes og drives af Mohammed El Bakkali. Mohammed der er af marokkansk afstemning, har i mange år arbejdet som skibskok på verdenshavene, og det er her han har fundet inspiration til de mange lækre retter som du kan finde hos Restaurant Romarin. Her finder du et menukort inspireret fra eksotiske steder som Fjernøsten, Sydamerika og ikke mindst Mellemøsten. Mohammed har især en stor forkærlighed for det franske/italienske køkken, som du hurtigt vil se og smage i restauranten.

Restaurant Romarin fører desuden konceptet "Bring Your Own Wine" altså, kan du kvit og frit tage lige din ynglingsvin med til middagen. Konceptet startede i Canada, da en ejer ikke kunne få en spiritus bevilling til sin restaurant. I restauranten finder du selvfølgelig et spændende og varieret vinkort, som passer rigtig godt til maden.

Bestil dit bord nemt og enkelt lige her eller på telefon 3543 2928.

Restauranten er blevet anmeldt i mange dagblade og aviser bl.a. BT, Politiken og AOK og får mange fine ord med på vejen. Se hvad de skrev:

BT: "Vi stirrede måbende på hinanden. Her havde vi nydt hver tre lækre retter med god vin og kaffe. Og så blev regningen på beskedne 495 kr..! Hvordan kunne det lade sig gøre?

AOK – Alt om København: "Restaurant Romarin fik en flot 4. plads i afstemningen om “Byens Bedste Nye Restaurant”.

Politiken: "Romarin i Ryesgade er en BYO-restaurant, Bring Your Own, tag vinen med. Maden er stort set hjemmelavet og serveringen er venlig. Endnu et fornuftigt bud på en budgetmiddag i byen."

På menukortet finder du en masse lækkerier, der uden tvivl vil få dit mundvand til at løbe. Prøv f.eks. en forret af røget andebryst med artiskokker og rødløgskompot, efterfulgt af en velsmagende hovedret bestående af braiseret kaninryg serveret med citronconfit, til sidst (hvis du da kan spise mere) kan du smage en af deres lækre desserter - bl.a. hvid chokolade creme brûlée med citrussorbet. 

Du kan se hele deres menukort og bestille dit bord med det samme her.

Har du behov for at afholde et større arrangement er der også mulighed for det hos Restaurant Romarin, og de leverer også gerne mad ud af huset - selvfølgelig tilpasset dine ønsker og behov.

Studenterguiden.dk er meget imponeret af den gode velsmagende mad, og kan kun give de øvrige anmeldere ret i, at restauranten er et besøg værd. Læg hertil muligheden for at tage egen vin med, og et meget fornuftigt prisniveau så er der ikke noget at sige til, at Restaurant Romarin har et så godt ry i København. Det høje serviceniveau og den gode mad, skaber rammen om en særdeles vellykket aften, som alle burde unde sig selv.

Vil du også smage de lækre retter kan du bestille dit bord herunder - velbekomme!
Adresse

Ryesgade 90
2100 København Ø.


Kontakt info

Telefon: 3543 2928
E-mail: romarin@hotmail.dk


Åbningstider

Mandag - Torsdag: 17.00-23.00
Fredag - Lørdag:    17.00-23.30
Søndag:                 Åbent efter aftale


Website

Restaurant Romarin's websiteRestaurant Romarin