Restaurant & Trattoria FIAT


Restaurant & Trattoria FIAT er en moderne italiensk restaurant som er beliggende centralt i København. Her kan du få formidabelt god og moderne italiensk mad, som dyrker det italienske helt ned i detaljen. Hvis du gerne vil opleve hvordan italiensk mad med et moderne touch smager, kan du med fordel besøge Restaurant & Trattoria FIAT i København på adressen Kongens Nytorv 18. Med denne centrale placering er der ingen undskyldninger for ikke at komme forbi, hvis du på forhånd befinder dig i København. Hvad end du lige har været på en strøgtur, skal videre ud i byen eller søger et sted at få et udsøgt italiensk måltid, så er restauranten her et oplagt valg til dig.

Hos FIAT finder du en restaurant, som har en ægte passion for alt det italienske: hvad end der er tale om deres lækre mad, store armbevægelser, slowfood, sjæl samt vino i særklasse og overflod. Du vil altså opleve en fantastisk stemning og atmosfære, så snart du træder ind af dørene ved Kongens Nytorv til FIAT. Det kan også være, at du ønsker at nyde et lækkert glas vin efter en lang dag. Dette er også en mulighed hos FIAT, som glædeligt inviterer dig indenfor til hvad end du trænger til.

Maden hos FIAT er både original rustik italiensk med et moderne twist. På menuen finder du blandt andet et godt udvalg af antipasti, pasta, secondi, pizza, formaggi og diverse desserter. Hvad siger du til en god omgang italienske delikatesser, en lækker svampe rissoto, en pizza med trøffel, italienske oste eller måske en lækker Tiramisu? Udvalget er stort, og det kan være svært at vælge, hvad man skal have at spise, når man vælger at besøge Restaurant & Trattoria FIAT. Priserne her i restauranten er lidt højere end andre pizza steder, og det er derfor ikke det mest studievenlige sted at vælge at spise. Dog er det helt sikkert pengene værd for både kvaliteten, atmosfæren og placeringen. Så hvis du som studerende har noget, du gerne vil fejre på en speciel aften, så er Restaurant & Trattoria Fiat helt sikkert et oplagt sted at vælge, særligt hvis du og dine gæster elsker italiensk mad.

Selvom restauranten er placeret i hjertet af København i det pulserende byliv, er FIAT som et pusterum midt i denne travle by. Hvad end du har en stor sult eller ønsker en hurtig pizza, så finder du dette netop her i deres hyggelige og stemningsfulde omgivelser. Hos FIAT taler de om “Fondazione Italiana Alimentari Totale” hvilket betyder totaloplevelse, som er hvad du får, så snart du træder ind af dørene her. Hvis du har brug for den helt store middag, har du også mulighed for at få 10 Fiatske retter som du kan nyde i deres skønne omgivelser.

Hos FIAT har de også en skøn gårdhave, som ikke blot er tilgængelig til at nyde om sommeren, men som er åbent hele året rundt. Her kan du nyde deres sydlandske stemning, mens du nyder lækkert italiensk pizza i en afslappet atmosfære.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel tjekke Restaurant & Trattoria FIAT ud, som glædeligt vil modtage dig og servere en udsøgt omgang italiensk mad.
Adresse

Kongens Nytorv 18
1050 København K


Kontakt info

Telefon: 33 14 22 77
Mail: fiat@sovino.dk


Åbningstider

Frokost:
Mandag - søndag: 12.00 - 15.45


Aften:
Søndag - onsdag: 17.30 - 22.00
Torsdag - lørdag: 17.30 - 23.00


Website

Restaurant & Trattoria FIAT's website