Restaurant Carlton


Søger du en hyggelig restaurant ved Vesterbro i København, hvor du kan nyde et måltid mad som er tilberedt med kærlighed til sæsonens friske råvarer? Så er Restaurant Carlton i København måske netop stedet til dig! Carlton er både en bar, café og restaurant, og du er derfor sikker på at finde noget her, som falder i din smag. Restauranten er beliggende i hjertet af Vesterbro på adressen Halmtorvet 14.

På menukortet finder du en masse lækre retter, som er sammensat af klassiske café-retter med et strejf af tidens kokkekunst. Her er du sikker på at få serveret et udsøgt måltid mad, idet maden er tilberedt af sæsonens friske råvarer, så du er sikker på, at maden er af allerhøjeste kvalitet. Hos Carlton har du både mulighed for at få brunch, frokost, aftensmad, lækre drikkevarer eller måske en cocktail inden en hyggelig bytur med vennerne. Til brunch kan I blandt andet vælge imellem en brunchtallerken som indeholder en masse traditionelle brunch retter, såsom spejlæg, bacon og pandekager. Ønsker du måske i stedet en mindre ret til morgen, kan du blandt andet vælge mellem acai bowl, chia grød eller måske noget yoghurt. Morgenmaden serveres fra 09.00 - 14.00, så du har altså derfor rig mulighed for at få en sen morgenmad, hvis du ønsker dette. Til frokost kan du vælge mellem forskellige retter, blandt andet diverse letter retter såsom omelet, smørrebrød, sandwiches eller måske er du mere til en lækker burger? Du kan få serveret burgers fra klokken 09.30 - 17.00, så hvad end du har lyst til en god burger til frokost eller måske til at pleje tømmermændene om formiddagen, så er dette muligt hos Restaurant Carlton. Er du mere sulten til frokost, så kan du også vælge mellem en frokoststeak, chili con carne og måske slutte af med en lækker dessert.

Til aftensmad kan du blandt andet få en 3 retters menu. Så hvis du har en kæreste eller en veninde, der skal forkæles, eller måske du har en speciel aften der skal fejres, så er deres 3 retters menuer helt sikkert oplagte til dette. 


Priserne er overskuelige og derfor er det som studerende også et oplagt valg at spise hos Carlton, da der findes retter i forskellige prisklasser, så der er mulighed for at spise efter sin sult og sin pengepung.

Personalet står klar til at giv dig og dine kære en god velkomst på Carlton, hvor I kan sidde i hyggelige omgivelser og få serveret et godt måltid mad i hjertet af Vesterbro i København.
Adresse

Halmtorvet 14
1700 København V


Kontakt info

Telefon: 33 29 90 90
Email: 


Åbningstider

Alle dage: 09.00 - 01.00


Website

https://www.carltonkbhv.dk/