Rebekkavej Køreskole


Hos Rebekkavej Køreskole er undervisningen tilpasset den enkelte elev. Kørekort bliver ikke givet "på samlebånd" - hvilket sikrer en høj kvalitet i undervisningen. Derfor stilles der også store krav til køreskolens kørelærere - som er parat til at give dig en god oplevelse. Det er din garanti for det bedste resultat.

Køreskolen holder hvad den lover:

Rebekkavej køreskole ønsker at leve op til deres målsætning om kvalitet og lover ikke mere end de kan holde - til gengæld holder de også det de lover. En bekræftelse på dette kan du få ved at få en snak med nogle af Rebekkavej Køreskoles mange tilfredse kunder.

På køreskolen afvikles undervisningen uden hold, så derfor bestemmer du selv, hvor hurtigt du vil erhverve dit kørekort og hvilket tempo du vil tage dit kørekort i.


Hver mandag afholdes der et gratis og uforpligtende introduktionsmøde, som afholdes på køreskolen.

Her vil du blive introduceret til, hvordan man erhverver et kørekort, samt hvilke regler og krav du skal opfylde får at få et kørekort.

Til introduktionsmødet vil du ligeledes få information om, hvordan undervisningen foregår på køreskolen og du vil få mulighed for at hilse på kørelærerne og få svar på alle dine spørgsmål omkring kørekort og forløbet op til.


Studenterrabatter

500 kr
Adresse

Rebekkavej 24–26
2900 Hellerup


Kontakt info

Telefon:32 10 68 69
Telefon:60 21 14 21
Mail:info@rebekkavej.dk


Åbningstider

Telefontid:
Mandag - Fredag
Kl. 9:30 - 20:00


Kontor åbent:
Mandag - Torsdag
Kl. 16:00 - 19:30


Website

Rebekkavej Køreskole's website


Rebekkavej Køreskole