Psykoterapeut Karina Ørnstedt


Det er Karinas erfaring at tilværelsen, ind i mellem, byder på udfordringer, kriser eller sorger, der skaber en følelse af at være fastlåst. Samtidig har hun mærket på hendes egen krop, hvordan et terapiforløb kan være med til at forandre måden at forholde sig til virkeligheden på så hverdagen, finurligt nok, ser anderledes ud efter at have siddet i den trygge klientstol. Hvis du befinder dig et sårbart sted i livet, som er svært at komme igennem alene og har behov for et tillidsfuldt rum med et par lyttende ører, så er du velkommen til at kontakte Karina for en uforpligtende samtale på karinaoernstedt@gmail.com eller 28111304.

Hun tilbyder samtaleterapi med fokus på kroppen, da den af naturlige årsager slæber rundt på dine oplevelser og dermed også de ubearbejdede følelser, der er forbundet med oplevelserne.

Karina er en moden kvinde, der er uddannet psykoterapeut fra" Psykoterapeutisk Institut" i København, som er en kvalitetsgodkendt skole. Den sidste årrække har hun, i hendes psykoterapeutpraksis, arbejdet oplevelsesorienteret med mennesker fra forskellige sociale og kulturelle miljøer. Derudover har hun været tilknyttet et bosted for udsatte unge med sociale og psykiske udfordringer og været terapeutisk rådgiver på Radio24syv.

Du kan læse mere om hende og hendes historie på bloggen “Finurlige hverdag” på https://karinaoernstedt.wordpress.com/
Website

Psykoterapeut Karina Ørnstedt's websitePsykoterapeut Karina Ørnstedt