Praktik i Kommunikation

Arbejdsgiver: SE-Stofa

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Esbjerg, Esbjerg N, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Jylland, Norden, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Skandinavien, Sydjylland, Østjylland, Aarhus, Aarhus N

Opslået: 07/12/2018

Ansøgningsfrist: 07/01/2019


Praktik i Kommunikation

SE-Stofa
Praktik i Kommunikation

SE-Stofa, Århus eller Esbjerg

Har du flair for strategisk kommunikation og formidling? Og ønsker du at få det maksimale ud af din praktik i foråret 2019 med varierende opgaver fra et team, som selv brænder for netop dette? Så er det om at læse med her.

Som praktikant i Kommunikation får du mulighed for at afprøve og udforske en masse forskellige paletter indenfor kommunikationsfeltet og finde ud af, hvad du brænder allermest for.

Dine opgaver vil spænde bredt – for eksempel vil du skrive artikler til vores intranet, udforme pressemeddelelser, agere journalist i interviewsituationer, deltage i events – og skrive reportager herfra efterfølgende. Herudover har vi et konstant fokus på, hvordan vi bedst muligt kan optimere kommunikationen til vores kunder. Har du en god evne til at formidle og et skarpt øje for tegnsætning, er det derfor en klar fordel.

SE-StofaSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk